Dieta pudełkowa- którą polecacie?

Ja zrobiłam teraz ala bitą śmietanę z serka wiejskiego . Dziewczyny …… do truskawek weszła jak złoto

Serek wiejski blenduje na gładko i później ubijam ze śnieżką ( ten taki proszek ) można dodać słodzik znakomite !

1 polubienie

Wypróbuję!
Kupiłam nową gofrownice, więc raz w tygodniu obowiązkowo mamy gofry :rofl::rofl:

1 polubienie

Ja tak samo ! I sporo solę. Dodaje czasem ogorka zwyklego zielonego

Ja tak samo !

Tak, dużo soli, bo bez tego jest mdły :rofl:

Ja też daję ogórka

Na sniadanie byla zwykla kanapka z twarozkiem wiec zdjecia nie mam. Ale za to krem z pieczonych pomidorow z makaronem byl super. Na obiad zraz mielony z serem w sosie mysliwskim z kasza peczak i buraczkami. Na podwieczorek sztos ! Ciasto jak Arbuz ! Ale bylo pyszne i slodkie !

1 polubienie

Kurde podziwiam, porcje obiadowe ( jak dla mnie) są małe :hear_no_evil:

@Mamina wody dużo udaje Ci się pić ? Ja ostatnio mam z tym ogromny problem

Polecam taką butelkę

Mnie zmotywowała :sweat_smile: dzisiaj akurat jestem trochę w tyle, ale codziennie wypijam 2, czasami 3 butelki

Tez na poczatku tak myslalam. Moje talerze jak gotowalam byly wypchane po brzegi. Ale po 3 dniach przyzwyczaja sie organizm zdecydowanie. Ogromna porcja sie zapychalam, a najadac sie moglam juz polowa ale ze jadlam dalej to mozg nie mial sygnału sytosci. Teraz zdecydowanie mi wystarcza, po posilku popijam nawet kilka łykow i za 5min okazuje sie ze jestem pelna.

@_MamaKinga_1 ja zawsze mialam proboem z piciem wody, ale staram sie. Dodaje jakis owoc, plastry pomaranczy,cytryny,czasem kilka mrozonych borówek zeby woda miala jakikolwiek smak :rofl:

Ja kupiłam w lidlu taki syrop . Podeśle zdj może spróbujesz

2 polubienia

Wow muszę spróbować !

Mimo iz mam miesiaczke to stanelam dzis rano na wage.
7 dni redukcji
2kg mniej
:muscle::muscle::muscle::muscle::muscle::muscle:
Jestem z siebie mega dumna bo mam z czego chudnac wiec fajnie ze na start az tyle. To motywuje.
Pamietajcie tez ze redukcja to ma byc przyjemnosc a dieta 1200kcal jest dieta głodową.
Jem wszystko, ciasto, mieso, biale pieczywo czy moj ukochany makaron.

1 polubienie

Brawo @Mamina !!! Świetny początek a będzie tylko lepiej :wink:

Super !!! Świetny początek :heart:

W Lewiatanie też je widziałam.

Bo najlepsza dieta to MŻ czyli po prostu mniej żreć :crazy_face::crazy_face::face_with_peeking_eye:

U mnie może nie po brzegi, ale zdecydowanie więcej. Fakt faktem każdy ma też inne zapotrzebowanie kaloryczne zależne od czynności etc.
Mimo wszystko fajnie, że jesteś zadowolona i ze ci się sprawdza :smiling_face: życzę wytrwałości :smiling_face:

Nie do konca, aktualnie podliczajac te 5 posilkow to jem dziennie wiecej niz kiedys ale zbilansowane i mniej kaloryczne. Bo mozna jesc 2 posilki dziennie i np mc donalda ale wtedy kaloryka bedzie zupelnie inna.
Wczesniej jadlam max 3 posilki, z czego obiad byl wypelniony na full sosem albo makaronem. Teraz juz zmniejsza mi sie zolqdek wiec nie czuje ze jem na obiad mniej na szczescie