Ja zrobiłam teraz ala bitą śmietanę z serka wiejskiego . Dziewczyny …… do truskawek weszła jak złoto
Serek wiejski blenduje na gładko i później ubijam ze śnieżką ( ten taki proszek ) można dodać słodzik znakomite !
Witaj na forum #teamLOVI!
Ja zrobiłam teraz ala bitą śmietanę z serka wiejskiego . Dziewczyny …… do truskawek weszła jak złoto
Serek wiejski blenduje na gładko i później ubijam ze śnieżką ( ten taki proszek ) można dodać słodzik znakomite !
Wypróbuję!
Kupiłam nową gofrownice, więc raz w tygodniu obowiązkowo mamy gofry ![]()
![]()
Ja tak samo ! I sporo solę. Dodaje czasem ogorka zwyklego zielonego
Ja tak samo !
Tak, dużo soli, bo bez tego jest mdły ![]()
Ja też daję ogórka
Na sniadanie byla zwykla kanapka z twarozkiem wiec zdjecia nie mam. Ale za to krem z pieczonych pomidorow z makaronem byl super. Na obiad zraz mielony z serem w sosie mysliwskim z kasza peczak i buraczkami. Na podwieczorek sztos ! Ciasto jak Arbuz ! Ale bylo pyszne i slodkie !
Kurde podziwiam, porcje obiadowe ( jak dla mnie) są małe ![]()
@Mamina wody dużo udaje Ci się pić ? Ja ostatnio mam z tym ogromny problem
Polecam taką butelkę
Mnie zmotywowała
dzisiaj akurat jestem trochę w tyle, ale codziennie wypijam 2, czasami 3 butelki
Tez na poczatku tak myslalam. Moje talerze jak gotowalam byly wypchane po brzegi. Ale po 3 dniach przyzwyczaja sie organizm zdecydowanie. Ogromna porcja sie zapychalam, a najadac sie moglam juz polowa ale ze jadlam dalej to mozg nie mial sygnału sytosci. Teraz zdecydowanie mi wystarcza, po posilku popijam nawet kilka łykow i za 5min okazuje sie ze jestem pelna.
@_MamaKinga_1 ja zawsze mialam proboem z piciem wody, ale staram sie. Dodaje jakis owoc, plastry pomaranczy,cytryny,czasem kilka mrozonych borówek zeby woda miala jakikolwiek smak ![]()
Wow muszę spróbować !
Mimo iz mam miesiaczke to stanelam dzis rano na wage.
7 dni redukcji
2kg mniej
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jestem z siebie mega dumna bo mam z czego chudnac wiec fajnie ze na start az tyle. To motywuje.
Pamietajcie tez ze redukcja to ma byc przyjemnosc a dieta 1200kcal jest dieta głodową.
Jem wszystko, ciasto, mieso, biale pieczywo czy moj ukochany makaron.
Brawo @Mamina !!! Świetny początek a będzie tylko lepiej ![]()
Super !!! Świetny początek ![]()
W Lewiatanie też je widziałam.
Bo najlepsza dieta to MŻ czyli po prostu mniej żreć ![]()
![]()
![]()
U mnie może nie po brzegi, ale zdecydowanie więcej. Fakt faktem każdy ma też inne zapotrzebowanie kaloryczne zależne od czynności etc.
Mimo wszystko fajnie, że jesteś zadowolona i ze ci się sprawdza
życzę wytrwałości ![]()
Nie do konca, aktualnie podliczajac te 5 posilkow to jem dziennie wiecej niz kiedys ale zbilansowane i mniej kaloryczne. Bo mozna jesc 2 posilki dziennie i np mc donalda ale wtedy kaloryka bedzie zupelnie inna.
Wczesniej jadlam max 3 posilki, z czego obiad byl wypelniony na full sosem albo makaronem. Teraz juz zmniejsza mi sie zolqdek wiec nie czuje ze jem na obiad mniej na szczescie
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.