Dieta pudełkowa- którą polecacie?

Ja na pewno bym podjadała :rofl::rofl: jakiś batonik, albo chipsy na pewno byłyby dodatkowo poza dietą :rofl:

Najlepsza opcja to nie kupować żadnych słodyczy czy chipsów i jeść nie będziesz hihi

W takiej diecie wazna jest kaloryczność, wtedy nie powinno się podjadać.

Nie przechodzi :rofl:
Po ciąży mi została tak ogromna ochota na słodkie… :smiling_face_with_tear:

Tez tak mam. Minelo pol roku od porodu i dopiero sie wszystko normuje. Kiedys wolalam zjesc na slono, teraz za kinder bueno czy snickersa dalabym sie pokroic. Ale wzielam sie za siebie, soacery, rowerek, uwazam ile kcal przyjmuje i pewnie zdecyduje sie wlasnie na ta diete pudelkowa ale taka zebym nie byla glodna, bo to nie o to chodzi w diecie

No tak chodzi o to żeby jeść ale zdrowo a nie mało

Dziekuje dziewczyny, zorientowalam sie i wybralam Kuchnie Vikinga. Maja fajny panel wyboru menu ( 3 propozycje na kazdy posilek) wybralam 5 posilkow dziwnnie za 1500kcal. Wyszlo z rabatami 52 zl za dzien.
Zaczynam w poniedzialek i juz sie nie moge doczekac.
A pozycje tam byly takie pyszne ze nieraz nie wiedzialam nq co sie zdecydo2ac czy na nalesniki z serkiem i brzoswkiniqmi czy na waniliowe pancakes czy na serniczek no mniam mowie wam !

3 polubienia

Daj znać jak w rzeczywistości to będzie wyglądać :wink:

Koniec codziennie zdjęcia poprosimy :slightly_smiling_face:

Dziewczyny ja korzystałam z kuchni Vikinga i dla mnie najlepsza! Te posiłki były inne niż wszystkie i smaczne. Zwlaszcza dania mięsne były prsepyszne, dobrze przyrządzone. Naprawdę polecam.
Jesli chodzi o inne firmy to polecam jeszcze Olimp i DietLine.

Z tego co piszesz brzmi pysznie :yum: Od poniedziałku do piątku czy w weekendy też?

Od poniedziałku do piatku. W weekendy gotuje normalnie dla calej rodziny bo wszyscy w domu. Ale mam nadzieje ze zaczerpne inspiracji na cos widcej niz kasza z grillowanymi warzywami i grillowanym kurczakiem zeby bylo nie tlusto hahahahha

1 polubienie

Powiem ci że miałam kilka diet pudełkowych prędzej czy później człowiek ma dość, więc wykupiłam sb diete z centrum Respo. Megaaa, kg leciały w dół a ja jadłam to co chce

Teraz zaczyna się sezon na te wszytskie warzywa to na pewno będziesz miała dużo inspiracji , ostatnio robiłam botwinkę wyszła znakomita , a mąż już czeka kiedy będzie szczawiowa bo na ogrodzie się pojawił świeży szczaw . :face_with_peeking_eye:

Oo taaaak :melting_face::melting_face::melting_face:

Jak będziesz miała coś dobrego to się podziel zdjęciem :smiling_face:

Kuchnia Vikinga naprawdę jest super! W piątek narzeczony wziął i szkoda, że nie zrobiłam zdjęć, ale naprawdę fajne dania.

Ok, to Zaczynamy. Na sniadanie mam waniliowe pancakes z twarozkiem porzeczkowo malinowym oraz mango ananas i agrest. Wersja w pudelku jak i na talerzu bo ja jestem z tych co talerz w domu musi byc xD
Naprawde smaczne choc dopiero sprobowalam i nie wiem czy sie najem hahahah

No wygląda ładnie ale dla mnie to bardziej deserek niż śniadanie :rofl::rofl: akurat na śniadanie muszę dużo zjeść :crazy_face:

Mialam 3 do wyboru pozycje ale jak przeczytalam PANCAKES to wiedzialam ze musze to wziac hahahha