Dieta pudełkowa- którą polecacie?

Bo teraz nie można takich mieć. Wszystkie muszą być zgłoszone, przebadane i nie opłaca się ich sprzedawać osobie prywatnej tylko muszą iść do masarni. Poza tym nie możesz sobie tak jak kiedyś np w kuchence u babci zrobić tej świni na wyroby bo gdyby cię uprzejmy sąsiad zdał to kara jest dość potężna. Więc ludzie się boją i nie robią tego

Od siebie mogę polecić kuchnię Vikinga. Mają naprawdę dobre jedzonko. Narzeczony czasem brał tak “dorywczo” i byliśmy zawsze bardzo zadowoleni z posiłków. Smaczne i zdrowe i większości rzeczy, których sama bym nie zrobiła, bo szkoda mi czasu np. Jakieś gofry warzywne czy pieczone jaglanki.

1 polubienie

Trochę przykro z tego powodu, zawsze to były zdrowsze wyroby niż z masarni.
Pamiętam kiedyś jak dziadek miał i świnie i krowy mleczne i kury. Wszystko swojskie, a zapach wędzonej kiełbaski… aż ślinka cieknie na samo wspomnienie :smiling_face_with_three_hearts:

No pewnie że tak ale niestety wymogi unijne. Pewnie gdzieś tam jeszcze byś kogoś znalazła ale trzeba by dobrze poszukać

Na maila właśnie mi orzyszla dieta i od razu o Tb pomyślałam;)

musiałabys poczytać co oferują i jakie mają opinie :slight_smile:

Kiełbasa ze słoika z galaretką , ahhh mniam :melting_face::melting_face::melting_face::melting_face::melting_face::melting_face:

1 polubienie

Moja mama kupuje miesko i robi sama słoiczki. Jeszcze na to ogórek małosolny :smiling_face:

1 polubienie

Super, to musi być pyszne :yum:

zawsze można najpierw wziąć na próbe :slight_smile:

Koleżanka poleciła mi catering Duży Głód ale działa chyba na terenie Trójmiasta i okolice , nie orientuje się. To naprawdę świetna opcja, jeśli jesteście stąd i szukacie elastycznego rozwiązania na codzienne jedzenie. Nie trzeba podpisywać żadnej umowy, codziennie na stronie albo przez WhatsAppa dostaje się menu na kolejny dzień. Nie ma obowiązku zamawiania codziennie – można nawet tylko na jeden wybrany dzień, wystarczy zdecydować się dzień wcześniej. W ofercie są obiady (cztery opcje, w tym wege), a do tego desery, zupy, owsianki, pierogi, sałatki – wybór jest naprawdę duży, a jedzenie bardzo dobre

3 polubienia

No właśnie chodzi też o to żeby to było smaczne.

Ja się nie mogę przekonać do żadnej :grinning:

Ja bym chciała taki domowy catering , żeby to jedzenie smakowało jak w domu a nie takie wymyślne

1 polubienie

Dla calej rodziny to srednio sie opłaca. Ja bralam jak po ciazy chcialam schudnac wiec to byla opcja na krotka metę ale sie sprawdzila

1 polubienie

Mi polecała ,że jest dobre

No dla całej rodziny to duże koszty

Też ostatnio przeglądałam diety :slight_smile: zainteresowały mnie diety od brokuła, myslę aby wziąć tydzień próbny …

1 polubienie

ale pytanie - czy jak będę miała diete, to nie bede podjadac? :joy: :joy:

Zależy :wink:… Ja jak juz zamowilam, zainwestowala to jednak przestrzegalam tej diety. Zalezalo mi na efektach. Ale pierwsze dni bylam glodna, pozniej sie unormowalo i nie mialam ochoty nic podjadac, bylam najedzona

Oj tak, początki na diecie to zdecydowanie najtrudniejszy moment… Ten tydzień próbny to super pomysł zobaczysz, czy smaki Ci odpowiadają i jak organizm reaguje