Dieta kobiety karmiącej

Na początku używałam Loveli i byłam.zadowolona. płyn był bezzapachowy więc to plus dla niemowlaka. 

Ale próbowałam też płynów do prania Bobini. Wyczuwam w nim delikatny zapach. A jak synek był starszy tovuzywalam Ariel Baby. Nie uczulał go,był mega wydajny, i ma.fajny lekki zapach. Można powiedzieć że kochałam się w tym zapachu ubranek. 

Bobini też bardzo lubię ale u mnie w sklepie raz jest raz nie ma i i tak najczęściej kupuję lovele. 

Teraz kupiłam z loveli płyn do prania i płukania. U starszego stosowalam oprócz loveli bobini i biały jeleń hipoalergiczny bo ładnie pachniały i nie uczulaly. 

Teraz jak syn jest starszy to dodaję mu do prania płyn lenor sensitive. Bardzo ładnie pachnie. 

Tez kupilam lenor sensitiv jestem ciekawa jak sie wlasnie sprawdzi ;) tez mozna go juz stosowac u maluszkow ;) 

Lovela w formie proszku i płynu do prania to nasz faworyt od samego początku, nawet nie próbowałam innych firm, bo byłam zadowolona i po 2,3 płukaniach nigdy nic nie uczuliło mojego atopika... za to pranie z Persilu, które nosił mój mąż często wywoływało podrażnienia na policzkach synka jeśli zasnął na klatce piersiowej męża... po jakimś czasie skojarzyłam to i zaczęłam nasze ubrania prac razem z dziecięcymi 

Ja nadal ubranka synka piorę w proszku dla dzieci, myślałam jednak żeby dodać do pranie trochę plynu do płukania, Stosujecie jakieś płyny? Przeznaczone dla dzieci?

Ja piorę już w normalnym proszku obecnie perwoll 2w1 z biedry. 

Dla mnie też, lovela od samego początku to faworyt. Innego nawet nie próbuję. Zapach dla mnie też jest numer 1. Bobini jakoś mnie nie przekonuje i te inne

Mamameg ja wlasnie zakupilam plyn do plukania Lenor sensitiv byl w promocji w biedronce i bardzo ladnie pachnie ;) Za niedlugo bede prala ubranka dla malenstwa wiec moge ci tu pozniej opisac czy sa miekkie w dotyku i jaki faktycznie jest ten zapach na ubranku 

Do płukania też daję ten z Loveli, do naszych ubrań już normalnego, bardziej perfumowanego

Stosuje już dłuższy czas biały lenor sensitive. Nie uczula synka. Bardzo ładnie pachnie. A zapach pozostaje na długo. 

Ja używam dla córki proszku z loveli i płynu do płukania Lenor sensitiv albo coccolino sensitiv. Na początku tylko prałam i płukałam w loveli albo jeszcze miałam yelp i równie byłam zadowolona. 

Ja cały zestaw do prania i płukania zakupiłam z Loveli. Dam znać po praniu ?

Właśnie ja jeszcze nie dodawałam płynu ale muszę spróbować tego Lenor sensitive w takim razie. 

Pokrzywa pachnie boskoo ;) Jestem na chwile obecna w nim zakochana ;) 

Kasia ja go używam już dłuży czas i ubrania są po nim mięciutkie i mile w dotyku a zapach czuć bardzo bardzo długo. 

Mnie się zdarzyło uprać kilka razy ubranka małej w zwykłym proszku ,lub w żelu ,nie miała żadnego uczulenia ,nic się nie działo ,jedynie zapach bardziej mi odpowiada gdy piorę w loveli i tylko dlatego ją kupuję.

Lovela ma delikatny zapach, a ubrania po nim są mięciutkie. Ja jestem z niego zadowolona  

Cocolino sensitive ma bardzo ładny zapach, ja piorę ubranka synka w proszku Lovela i dodaję odrobinę coccolino właśnie. Ubranka są mieciutkie i świetnie pachną.

a miałyście coccolino fuksja intense?