Depilacja miejsc intymnych w ciąży

Ja lusterko kładę na ziemi, bo inaczej nie ma opcji 

A ja na szczęście miałam mały brzuch i dawałam radę xd 

;o to jak mały musiałaś mieć brzuch że dawałas rade? ;o 

Swiezoupieczona mama. To dwa dni przed porodem :D 

Swiezoupieczona mama. To dwa dni przed porodem :D w ogóle nie widać że w ciąży :D 

O kurcze no brzuszek to miałaś zgrabniutki ... u mnie był taki w 5 miesiącu.. a potem tak wyszczelilł, że ostatnio lekarz mnie pytał czy ja bliźniaki mam haha 

Ale malutki, piękny! Zazdroszczę! No wgl nie widać że w ciąży. Gdzie tam się dzidzius zmieścił hmmm U mnie już teraz duży a jeszcze 2 miesiace

Pamiętam że lekarz mi raz powiedział z że mam bardzo ładny brzuszek  ciazowy. Że naprawdę nie często się taki zdarza ładny okrągły a troszkę ich w zyciu widział . I że powinnam reklamować jakieś ciążowe rzeczy bo się nadaje haha. Nigdy tego nie zapomnę :D 

Piękny komplement i się wcale nie dziwie, ze tak Ci powiedział. Jednak takie małe brzuszki to rzadkość 

zgrabnie wygladasz jak na 2 dni przed porodem ale tez miałam bardzo mały brzuszek i każdy sie dziwił skąd nagle to dziecko 

U mnie też okrągły każdy mówi, że taka fajna piłeczka ... ale za to wielki jak BALON

siwzoupiecoznamama piękny brzusio ! 

XYZ ! ! ! taki malusi brzuszek tuż przed porodem wow !!! ja to miałąm ogromny ! lekarze mówili na mnie Pani ze spiczastym brzuszkiem :D 

Tu mój ogromny brzuch 3 dni przed porodem ! 

Łał , ale piłeczka. Wlasnie u szczupłych dziewczyn fajnie to wygląda bo widać że drobna jesteś a tu taka piłka z przodu :D 

Mazia, dziękuję :) no rzeczywiscie Twoj taki bardzo do przodu. Podobają mi się takie piłeczki,  moim zdaniem lepszy taki niż jak się rozchodzi na boki. Zapewne talia Ci się nie zmieniła i jak ktoś patrzył na Ciebie z tyłu to nie było widać, że jesteś w ciąży. 

Ale super brzuszek.. Jakbyś połknęła piłkę haha

O mamo dosyć że taka szczuplutką to jeszcze taki brzusio jakbyś się skuliła w kulkę to jak ten brzuszek :D

Fajnie jest tak powspominać 

Ale u ciebie to super wygląda, bo wszędzie szczuplutka i taka piłeczka .. mi to poszło tak w tyłek i uda, że masakra ;/ 

DwarazyH hahha no właśnie się tak czułam jakbym piłkę połknęła haha 

Z córką mi też poszło na biodra i pupę teraz tylko ten brzuch,ale no był ogromny jak dla mnie dieta swoje pewnie zrobiła jak od 9 tygodnia cukrzyca ciążowa to nie było jak szaleć z jedzeniem

Ja wlasnie najwiecej przybrałam zanim sie dowiedziałam o cukrzycy także pewnie też się to przyczyniło

A ile ogólnie przytyłaś w ciąży dużo?