Ja jestem przyzwyczajona do damskich golarek, uzylam kiedys męza i byly dla mnie za mocne, ale ja mam dosyc wrazliwa skorę. No a jak sobie radzę ? taboret i lusterko haha
Ja sobie kupiłam golarkę z Philipsa. No jak się ogóle to zupełnie inaczej. Jak się ogóle zwykła maszynkę to najchętniej bym się drapała cały dzień takie mam podrażnienia, stosowałam już aloes i inne kremy aby mnie nie podrażniło no i nic nie pomaga mam jednak za wrażliwa skórę na takie rzeczy mtajze dla mnie zdecydowanie golarka elektryczna która mnie nie podrażnią Wogole
A ja słuchajcie dopiero co skończyłam zabiegi depilacji laserowej bikini, wydałam ponad 2 tysiące i pół miesiąca później zaszłam w ciążę i nawet nie zdążyłam się nacieszyć efektem. Tak na oko 80% włosów urosło z powrotem. Brawo ja.
Teraz gole się zwykła maszynka na ślepo.
Uuu to słabo wyszło :(
Hehe dokładnie. No ja zwykła nie mogę :D
Ja też zwykłą, trochę na czuja, bo coraz trudniej zajrzeć tak pod brzuch
U mnie brzuch tak szybko poszedł, że w sumie już mam wprawę co i jak. Zazwyczaj kładę lusterko na ziemi i lecę z tematem ;) Ale jak czasami zapomnę wziąć lusterko to na ślepo też da radę
I mnie było to samo też leciała na czuja jak się ma duży brzuch no to niestety trzeba się trochę wygimnastykować aby dość do zakamarków haha
Aby maszynka była dobra;) mi ostatnio mąż kupil jakies w biedrzr gowniane to nic tylko nogi golić i odrazu do wyzucenia ;(
Dlatego ja mam lusterko, bo wtedy nie musze się gimnastykować haha
I gdzie kładziesz to lusterko haha
Ja tam jechałam na czuja pod koniec ciąży i pytałam partnera czy jest ok :)
Moniczka . Mozna zawiesić na uchwycie do otwierania prysznic np u mnie . Akuratnie jest niżej . Jakoś na baterię przywiązać. Zawsze coś można wymyśleć
Ja mam takie lusterko stojące z możliwością okręcania go także kładę na ziemi, daję do góry i lecę
Haha to i tak się musisz nadwyrężać przy tym no nie oszukujmy się :D.
Ja też leciałam na czuja
Natalia dobre z tym lusterkiem ;) kiedys były nawet takie z jednej strony powiększające;)
Ja mam takie i jest super, bo jest duże i ustawiam je jak chce. Kładę na podłodze i przykucne i wtedy super idzie - lepiej nawet niz przed ciążą haha
To ja mam takie stojące z jednej strony powiększające to nawet nie przekręcam, bo to się można przestraszyć 😅
Dobrze, że moje nie powiększa, bo pewnie bym już nie tknęła tego lustra haha
Haha ja tam nigdy nie korzystałam z lusterka. Miałam disc dyzy brzuch i mi ciężko było nawet zobaczyć bynajmniej z moim lustrem.
Także na czuja brałam