Depilacja miejsc intymnych w ciąży

ja na nogach mam bardzo słabe włoski, ale za to pod pachami twarde 

Ja też polecam do golenia maszynki męskie, ostatnio czytałam nawet jakiś artykuł że one jednak lepiej golą, a te kobiece są celowo delikatniejsze. 

Ja teraz mam.meska bica z wymiennymi wkładami i jest ok ale jest już wiekowa bo w szafce dlugo lezala wiec nie wiem czy takie jeszcze są w sprzedaży hehe

Mama córeczki oj tak delikatnejsz dla mnie się wg nie sprawdzają raczej są dla osób z minimalnym zarostem

Mama_córeczki ja od zawsze używam męskie bo są mocniejsze 

Ja zależy jakie są na promocji :)

Nati i nie masz podrażnień? 

Męskie faktycznie są lepsze i tańsze bo mam wrażenie że w tych damksich to bardziej producenci stawiają na ładny design niż na ostrze. 

Po męskich absolutnie ☺ po damskich zawsze miałam jak używałam

Nati o to ciekawe, może te ostrza oni mają inaczej wyprofilowane też w męskich a maszynkach. 

Nati mam takie samo doświadczenie. Damskie są też delikatniejsze przez co jednak musiałam mocniej przycisnąć i było podrażnienie 

Kverve myślę że dla kobiet robią te ostrza mniej ostre bo uważają że kobieta ma delijatniejszy zarost 

chyba macie racje z tymi ostrzami, bo to pewnie maszynki bardziej go golenia nóg niż bikini;) 

Nati pewnie tak, męski zarost jest w większości bardziej sztywny. 

A to muszę wypróbować też męskie:)

No u mnie z włosem to niestety nie daję rady... pod wlos mam gładko ogólne ale wlasnie podrazniona skora jest.

Ja kiedys uzywalma meskich ale przez ipl wlooski zrobily sie delikatniejsze ze "różowa" masYnka daje rade :D 

Ja tez czasami używam męskich 

Klaudia to jest też duży plus tej Lumei :) 

Słuchajcie z powodu ze już nic tam na dole nie widzę kupiłam dziś krem do depilacji miejsc intymnych. Ten co używa się go bez maszynki. Czy ktoś go może używał nie tylko w okolicach bikini a po całości nawet na wargach?  

Uzywalam i nic się nie działo ale niestety nie pamietam z jakiej to było firmy ponieważ to było z 10 lat temu 

Jak używam tych trochę lepszych męskich maszynek to nie widzę różnicy między tymi dla kobiet. A jeśli już miałabym porównać czym się różni męska i damska z jednej firmy to totalnie nie wiem. Chyba tylko kolorem jak dla mnie