Ja staram się zarzucać nogę na brodzik ale żeby do niej sięgnąć to i tak gniotę ten brzuch strasznie aż ciężko oddychać. Męczę się przy tym jak nie wiem. Z okolicą bikini to akurat nie mam problemu, bo właśnie kładę lustro na dno brodzika i jazda z tematem. Tam nie mogę mieć włosków bo mnie łaskoczą i się wściekam. Ale że jestem jasna blondynka to na nogach też mam jasne więc na szczęście nie muszę ich co dwa dni golić bo i tak nie widać ich.
Dobrze kombinujesz Ola. Spacery zdrowie i dla Ciebie i dla Mikiego a i efekty dodatkowe bardzo pozytywne
Ja ostatnie dwa tygodnie mialam wywalone na depilacje kosztowało mnie to więcej nerwów i wysiłku niż to warte
dziś u Nas fajnie ciepło, mogłabym ubrać sukienkę, a ja dumam dresach bo nogi nie ogolone, nie chciało mi się schylać
może dziś, kto wie też jak nie mam męża na miejscu to też nie mam takiej potrzeby bycia gładziutka, bo wiem, że nikogo nie drapnę
Mój mówi że mam nóżki jak sarenka W sensie owłosione sasasa
przed ciążą jak mi się nie chciało to mój mówił jeżyk
oj powiem wam że im brzuszek większy tym gorzej z depilacją ja lubię uczucie po jak mam gładziutkie nóżki ale powiem Wam że muszę się namęczyć aby nogi były gładziutkie
Jeżyki są fajne
Ewa jeżyki są urocze i mają coś w sobie co powoduje że są słodziaki jutro u Nas ma być chłodno , więc znowu dresy albo leginsy to nie trzeba się golić
Ja tam chodzę w sukienkach nawet z sarną na nogach. Plus taki że mam białe włoski to trzeba się bardzo przyjrzeć żeby zobaczyć. Zamierzam ogolić jutro rano ale tylko ze względu na to ze mam wizytę u ginekologa i nie chcę żeby się w nie zaplątała sasasasa
EwaK ale Ci dobrze że masz jasne i mało widoczne jak ja bym tak chciała
Wszystko ma swoje plusy i minusy Rzęsy i brwi też mam jasne dlatego muszę się co 2-3 tygodnie bawić w hennę żeby było widać że je posiadam
no to częściowo jesteś Ewa wygrana ja mam lekarza 07.09 nie wiem czy do tego czasu będę leniwcem
czy idąc do lekarza to trzeba okolice intymne mieć wygolone? Zawsze mnie to zastanawiało
Aleksandra oczywiście że nie trzeba, nie ma takiego obowiązku. Ja jednak goliłam, dawało mi to komfort psychiczny.
Ja nogi latem gole co 2 dni a zimą mniej więcej co tydzień
Mam bardzo ciemne, grube włosy i o ile na głowie to super to już gdzie indziej nie bardzo. Jak byłam nastolatką strasznie sie tego wstydziłam, miałam straszne kompleksy a teraz mam to gdzieś.
Lekarzom raczej obojętne. Każda “grażyna” wygląda im tak samo czy z fryzurą czy ogolona Nie trzeba golić, ważne żeby czysto było
już ostatnio zajęło mi to chyba z pół godziny, a teraz to ja nie wystoję tyle czasu ani się nie wygnę w lato no to tak co 2/3 dni a zimę nawet więcej niż tydzień eheh
Też mam tak jak Ty Konwalijka, muszę golić nogi co dwa, max trzy dni, bo inaczej widać i to okropnie ciemne włosy, ewentualnie w zimę zdarza mi się jeszcze usuwać rzadziej, bo wiadomo pod spodniami nie widać. A pod pachami obowiązkowo codziennie, bo tam już rzucają się w oczy i nawet po jednym dniu wyglądaja nieestetycznie.
pod pachami kiedyś używałam depilatora, ale od momentu dostania zapalenia mieszka to przestałam, później wróciłam do depilacji u kosmetyczki, jak nie woskiem to pasta cukrową, było spoko bo ten ciemny kolor pachy zanikł i była ona taka ładna bez cienia. Później ponownie zaczęła się przygoda z zapaleniem i została maszynka, też co dziennie lub co drugi dzień. Taka uroda, że ten włos jest mocny i ciemny, bardzo widoczny. A w ciąży to już wgl pogorszyło się i wzmocniło…
Jeju aż tak szybko wam pod skrzydłem włosy rosną? Szaleństwo jakieś. Współczuję.
Ja również mam ciemne te wloski i na nogach to zaraz widać jak ino…myślałam ze dziś wskoczę do łazienki ale się nie udało…jutro z rana musze ale zaginac i się doprowadzić do ładu he he ja tez nie mogę mieć za długich i za długo bo czuje się taka owłosiona ;))))) tylko czasem ten leń się załącza i o tak to schodzi potem
Ola niezły hardcore z depilacją paszek. Moja przyjaciółka to robi, ja tylko w okolicy ślubu, kilka razy, żeby na,ślubie paszka ładnie wyglądała. Teraz nożyk
Co do grażyny to moja gin jest przeciwna goleniu, mi w ciąży zakazała żeby jakieś zapalenia się nie wdawały