Dada nowa seria

Takie mam tez wrazenie gorsze jakosciowo… oficjalny sklep pampers na allego jednak u mnie gorą i czesto maja promki :wink:

Ja i tak rzadko korzystam z pampers, sprawdzają się nam Dady te białe, więc używamy ich. Pampers wzielam, bo była promocja i chciałam zobaczyć jak nam się sprawdzi, ale chyba zostanę przy Dada :smiling_face:

Nie wiem jak to teraz jest cenowo ale chyba pampers wychodzą drożej ?

Od Dady są droższe. Gdyby faktycznie sprawdzały nam się lepiej, to przeszłabym na pampers, bo na komforcie dziecka nie będę oszczędzać, ale niestety strasznie śmierdzą i też widzę, że córka szybciej się troszke denerwuje w nich

Kurcze a mnie się wydaje że te pampers to właśnie pachną :sweat_smile: nie wiem czy mam inny gust czy trafiam na jakieś inne. Z tego co liczyłam pampers wychodź drożej o kilka groszy

Dokładnie, komfort dziecka jest najważniejszy, te droższe nie zawsze są lepsze

U nas akurat jedynie od pampers nie ma podraznien… pupa malego jest gladka j bez zadnych chrostek czy odparzeń, dlatego wole dopłacić

Prawda jest taka ze nie wszystko wszystkim pasuje. Dla mnie pampers najlepszy a dla innych Dada czy lupilu. Najważniejsze żeby dziecko nie miało żadnych reakcji i nam produkt pasował :blush:

U nas akurat z reakcja alergiczna na jakieś pampers nje ma problemu. Próbowaliśmy dada złote i białe, pampers active baby i pampers premium care, bella happy i każde zdały egzamin.
Białe po prostu wydają nam się najlepsze z tych wszystkich

No u nas niestety się nie sprawdził :frowning: jak tylko są pierwsze siki, to od razu czuć z pampersa :frowning:

Tak dokładnie nam się zawsze sprawdzały z dada , i też wydaje mi się że te pampers wychodziły drożej

1 polubienie

Ja narazie jestem zakochana w pieluchach tych w jasnym opakowaniu z lidla :slight_smile:

U nas na początku sprawdzały się Dady, ale później córka zaczęła się coś często odparzac i wypady pomogły nam Pampers Premium Care. Następny etap to były na dzień Active Baby, a na noc premium care (wytrzymywały całą noc). A jak już córka była taka po roczku, to na nowo wróciły Dady złote :smiley:

Ja już tak robię z wielkością produktów to co można zamawiam i czasem na drugi dzień już pod drzwiami

Tak w tych czasach to mega wygoda , z większymi produktami cięższymi już nawet jak by miało wyjść parę groszy drożej wolę zamówić

I często wychodzi taniej

U mnie czasami jak nie wychodzi taniej, to z własnej wygody wolę zamówić niż tułać się po sklepach :rofl:

1 polubienie

To tak jak u nas extra care super zdaja egzamin i zadnych odparzen nie ma :wink:

często tak robię nawet jak wychodzi minimalnie drożej :stuck_out_tongue:

Hahahhaha ja łapie okazje zazwyczaj się udaje :slight_smile: