Takie mam tez wrazenie gorsze jakosciowo… oficjalny sklep pampers na allego jednak u mnie gorą i czesto maja promki ![]()
Ja i tak rzadko korzystam z pampers, sprawdzają się nam Dady te białe, więc używamy ich. Pampers wzielam, bo była promocja i chciałam zobaczyć jak nam się sprawdzi, ale chyba zostanę przy Dada ![]()
Nie wiem jak to teraz jest cenowo ale chyba pampers wychodzą drożej ?
Od Dady są droższe. Gdyby faktycznie sprawdzały nam się lepiej, to przeszłabym na pampers, bo na komforcie dziecka nie będę oszczędzać, ale niestety strasznie śmierdzą i też widzę, że córka szybciej się troszke denerwuje w nich
Kurcze a mnie się wydaje że te pampers to właśnie pachną
nie wiem czy mam inny gust czy trafiam na jakieś inne. Z tego co liczyłam pampers wychodź drożej o kilka groszy
Dokładnie, komfort dziecka jest najważniejszy, te droższe nie zawsze są lepsze
U nas akurat jedynie od pampers nie ma podraznien… pupa malego jest gladka j bez zadnych chrostek czy odparzeń, dlatego wole dopłacić
Prawda jest taka ze nie wszystko wszystkim pasuje. Dla mnie pampers najlepszy a dla innych Dada czy lupilu. Najważniejsze żeby dziecko nie miało żadnych reakcji i nam produkt pasował ![]()
U nas akurat z reakcja alergiczna na jakieś pampers nje ma problemu. Próbowaliśmy dada złote i białe, pampers active baby i pampers premium care, bella happy i każde zdały egzamin.
Białe po prostu wydają nam się najlepsze z tych wszystkich
No u nas niestety się nie sprawdził
jak tylko są pierwsze siki, to od razu czuć z pampersa ![]()
Tak dokładnie nam się zawsze sprawdzały z dada , i też wydaje mi się że te pampers wychodziły drożej
Ja narazie jestem zakochana w pieluchach tych w jasnym opakowaniu z lidla ![]()
U nas na początku sprawdzały się Dady, ale później córka zaczęła się coś często odparzac i wypady pomogły nam Pampers Premium Care. Następny etap to były na dzień Active Baby, a na noc premium care (wytrzymywały całą noc). A jak już córka była taka po roczku, to na nowo wróciły Dady złote ![]()
Ja już tak robię z wielkością produktów to co można zamawiam i czasem na drugi dzień już pod drzwiami
Tak w tych czasach to mega wygoda , z większymi produktami cięższymi już nawet jak by miało wyjść parę groszy drożej wolę zamówić
I często wychodzi taniej
U mnie czasami jak nie wychodzi taniej, to z własnej wygody wolę zamówić niż tułać się po sklepach ![]()
To tak jak u nas extra care super zdaja egzamin i zadnych odparzen nie ma ![]()
często tak robię nawet jak wychodzi minimalnie drożej ![]()
Hahahhaha ja łapie okazje zazwyczaj się udaje ![]()