Dada nowa seria

Widzialyscie te nowości z dady? Co ta firma jeszcze ma w ofercie z nowości ?

Od jakiegos czasu widzialam pieluszki Dada Pure i jesyem bardzo ciekawa ich, uzywamy zlote Dady i sq super.
Jesli chodzi o pielegnacje to twz kremy i zele sa dobre bo czytalam sklady na srokao

Nam dada pure akurat nie podpasowaly. Co prawda są cieńsze i być może bardziej chłonne ale małemu strasznie się w nich pocił tyłek nie wiem czy to wina jakiegoś składnika czy pieluszek. Ogólnie w dotyku są delikatniejsze

jakie słodkie :heart_eyes:

Ja używam Dada Pure. Bardzo nam pasują i mi przy zakładaniu i dziecku. Są chłonniejsze niż te złote, przynajmniej tak mi się wydaje, no i chusteczki nawilżane dada pure Aqua!! To po prostu poezja :rofl: baaardzo mokre, chyba lepsze od water wipes.

Tak chusteczki to też u nas numer jeden. Skład super i wody w nich też dużo tyle że jak wycisniesz to woda leci. Delikatne i mokre.

Ja raz przypadkiem usiadłam na otwarte opakowanie, miałam cały tyłek mokry, tyle wody stamtąd wyleciało :rofl:

1 polubienie

W powitalnej paczce z Dady też dostałam próbkę kremu na odparzenia, bardzo fajnie sobie poradził, jak mieliśmy kiedyś odparzenie na pupie

My używamy chusteczek i są świetne na prawdę

Też mi się tak kiedys przytrafiło :joy:

1 polubienie

Oooo proszę, biedronka zaskakuje, choc mnie i takimi nowościami nie przekona :wink: bede wierna Lidlowi i lupilu :wink:

Ja też lubię Lidla ale niestety najbliższy jest 15km odemnie więc zostaje biedronka

Nam tez Dada Pure nie podpasowaly. Wolę te złote

U nas też te pure nie zdały egzaminu

tez wole chusteczki dady tym bardziej, ze cena woter wipes to kosmos, a jak dada ma 2+2 to robie zapasy :slight_smile:

Dokładnie tak, ja też zapasy chusteczek mam zawsze i jak jest promocja to dokupuję

Dokładnie ja tak samo

W takim razie musze sprobowac tych chusteczek koniecznie

racja ,piękne . będąc w ciąży lubię spacerować po działach dla dzieci aby nacieszyć oko tymi słodkimi akcesoriami dla maluszków :heart_eyes: :heartbeat:

1 polubienie

ojj tak dokładnie