My mamy ostatnio problem ze złotymi pampersami dada. Przy zmianie pieluszki widzę za zostają takie jakby te kryształki granulki …. Nigdzie nie widzę jakiegoś rozdarcia, przetarcia ani nic. Miał ktoś tak z tymi lub innymi pampersami ? Nie jest to zawsze ale czasem się przytrafia takie coś
Może jakieś wadliwe opakowanie.
Mi się trafiła raz paczka, gdzie w każdym pampersie odrywało się zapięcie i w każdym pampersie z tej samej strony
Nie wiem czy to nie zależy teraz od temperatury bo teraz też tak u nas jest a używamy pampers. Pantsy pampers premium care. I mama ma u siebie złote dady i we wszystkich tak jest. Chyba tyłek się bardziej poci
Miałam bardzo podobną sytuację u mnie też w jednej paczce każdy pampers miał problem dokładnie z jednej strony. Może rzeczywiście trafiła nam się jakaś wadliwa partia
O nie widziałam tych rzeczy, urocze są
O wow u nas nie ma takich
Są urocze o jak tak spojrzałam na szybko to wydają się nie najgorsze jakościowo.
Nie wiem jak wam ale mi zapach tych oliwek nie pasuje , nie kupiłam
Mnie Lupilu nie przekonały i tak zostaliśmy w tej kwestii z biedronką, chociaż zakupy wolę robić w lidlu, przez po prostu wygodę poruszania się po sklepie niezastawionym paletami
Używałam Dada złote i Dada pure zamiennie. Ja miałam z kolei wrażenie, że Dada Pure miały troszkę gorszą chłonność. Teraz używamy pantsów i szkoda, że nie ich z serii pure.
Z Dady udało mi się jeszcze kupić piżamkę, 100% bawełna, materiał bardzo przyjemny i jest mięciutka.
Mam też z Dada 3 pieluchy flanelowe i są rewelacyjne, mięciutkie, miłe w dotyku, też 100% bawełna i właśnie nie taka cieniutka szmatka, tylko solidne, grubsze.
Czyli nie jestem jedyna
Dady papmpersy testowal tylko starszy synek, teraz przy 2 miesieczniaku na razie mamy pieluszki i chusteczki pampers bo po prostu kazdy kto przychodzil to przynosil, a teraz zajaczek byl to kazda babcia i prababcie paczka pieluch i duzy zestaw chusteczek tak samo na dzien dziecka wiec zapas mamy bo.jak to.mówia a co takiemu dziecku trzeba
No praktyczne prezenty są najlepsze
Zdecydowanie nie narzekam
Też lubiłam jak ktoś przyszedł z paczką pampersów niż z kolejną pierdoła walającą się po salonie
Tak albo po prostu zapytal co potrzeba
Tak! Mnie w sumie większość znajomych pytała co potrzebuje, nie dostałam jakichś zbędnych gratów
No i to sa bardzo dobrzy znajomi
Też wolę coś praktycznego, co się naprawdę przyda, pampersy, chusteczki, pieluchy, nawet zwykłe body