Dada nowa seria

My mamy ostatnio problem ze złotymi pampersami dada. Przy zmianie pieluszki widzę za zostają takie jakby te kryształki granulki …. Nigdzie nie widzę jakiegoś rozdarcia, przetarcia ani nic. Miał ktoś tak z tymi lub innymi pampersami ? Nie jest to zawsze ale czasem się przytrafia takie coś

Może jakieś wadliwe opakowanie.
Mi się trafiła raz paczka, gdzie w każdym pampersie odrywało się zapięcie i w każdym pampersie z tej samej strony :sweat_smile:

Nie wiem czy to nie zależy teraz od temperatury bo teraz też tak u nas jest a używamy pampers. Pantsy pampers premium care. I mama ma u siebie złote dady i we wszystkich tak jest. Chyba tyłek się bardziej poci

Miałam bardzo podobną sytuację u mnie też w jednej paczce każdy pampers miał problem dokładnie z jednej strony. Może rzeczywiście trafiła nam się jakaś wadliwa partia

O nie widziałam tych rzeczy, urocze są

O wow u nas nie ma takich

Są urocze o jak tak spojrzałam na szybko to wydają się nie najgorsze jakościowo.

Nie wiem jak wam ale mi zapach tych oliwek nie pasuje , nie kupiłam

Mnie Lupilu nie przekonały i tak zostaliśmy w tej kwestii z biedronką, chociaż zakupy wolę robić w lidlu, przez po prostu wygodę poruszania się po sklepie niezastawionym paletami :rofl:

Używałam Dada złote i Dada pure zamiennie. Ja miałam z kolei wrażenie, że Dada Pure miały troszkę gorszą chłonność. Teraz używamy pantsów i szkoda, że nie ich z serii pure.

Z Dady udało mi się jeszcze kupić piżamkę, 100% bawełna, materiał bardzo przyjemny i jest mięciutka.
Mam też z Dada 3 pieluchy flanelowe i są rewelacyjne, mięciutkie, miłe w dotyku, też 100% bawełna i właśnie nie taka cieniutka szmatka, tylko solidne, grubsze.

Czyli nie jestem jedyna :stuck_out_tongue_winking_eye:

Dady papmpersy testowal tylko starszy synek, teraz przy 2 miesieczniaku na razie mamy pieluszki i chusteczki pampers bo po prostu kazdy kto przychodzil to przynosil, a teraz zajaczek byl to kazda babcia i prababcie paczka pieluch i duzy zestaw chusteczek tak samo na dzien dziecka wiec zapas mamy :stuck_out_tongue_winking_eye: bo.jak to.mówia a co takiemu dziecku trzeba :stuck_out_tongue_winking_eye:

No praktyczne prezenty są najlepsze

Zdecydowanie :smiley: nie narzekam :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Też lubiłam jak ktoś przyszedł z paczką pampersów niż z kolejną pierdoła walającą się po salonie :rofl:

Tak albo po prostu zapytal co potrzeba :wink:

Tak! Mnie w sumie większość znajomych pytała co potrzebuje, nie dostałam jakichś zbędnych gratów :rofl:

No i to sa bardzo dobrzy znajomi :wink:

Też wolę coś praktycznego, co się naprawdę przyda, pampersy, chusteczki, pieluchy, nawet zwykłe body :smiling_face: