Pieluszki i chusteczki zawsze są trafne bo przecież zużywa się tego na tony
porównasz je ze złotymi?
Moim zdaniem lepsze są te białe z serii pure. Że złotymi miałam problem z zapinaniem ich ale to właśnie najpewniej trafiłam na wadliwą paczkę. Mimo wszystko jak mam wybór, to wybieram te pure
W temacie pieluch z biedronki jestem komoletnie zielona… jakies mozecir polecic z wlasnego doswiadczenia? A jakich unikac?
Ogólnie Dada nie ma najgorszych jakościowo pampersów. Jak dla mnie są dużo lepsze niż rossmanowskie. Najlepiej kupić jedną paczkę jakiś tam pampersów i próbować zawsze można jechać i kupić więcej
U mnie też Dada się lepiej sprawdziły, dokładnie zawsze warto wziąć najpierw jedną paczkę na test, najwyżej potem się dokupi.
Już do nas też dotarło
Dzisiaj byłam w Biedronce i widziałam też z Dada poduszki ciążowe. Wyglądały naprawdę bardzo solidnie i materiał miały przyjemny
No wlasnie sie zastanawialam… jeszcze chwile mamy zapas prezentowych Pampersow a potem bedziemy probowac…
Ja mam komplet pościeli dla małego z dady. Jakość jest naprawdę dobra
Wiecie ze bylam w 3 biedrach i w zadnej nie bylo tych wodnych chusteczek ? Szok
Serio? Ja mam zamiar kupić zapas właśnie bo mi się kończą.
Ja mam zapas w szafce, ale co jest promocja to dokupuję. Wczoraj byłam w jednej i też u mnie ich nie było
ja tez używałam dada swego czasu fajne promocje na nie były
Często są na nie fajne promocje , też korzystam
a z pampersa ktoś kupuje ? polecacie ?
Ja kupuję tylko jak jest jakaś korzystna promocja. Czasami w biedronce jest, że drugie opakowanie 50% taniej, aczkolwiek ostatnio się na nich zawiodłam. Strasznie czuć z nim mi zapach moczu przez co co chwilę córkę przebieram
Ja też jak kupuje pampresy to zawsze wiecej jak jest promocja i na kilka kart o znajomych
Ja teraz kupuję pampersa. Na allegro od producenta czasami wychodzi 6gr drożej niż Dada licząc na cenę jednej sztuki więc na opakowaniu są to naprawdę grosze a wydaje mi się jednak że pampers taki trochę lepszy jest jednak. Ale pampers ma np większe rozmiary mały nosi z dady 6 a z pampersa 5 no 6 jest jeszcze taki trochę za duży.
Ja też często zamawiałam przez internet. Kurier przywozi pod drzwi i noe trzeba dźwigać