ja tez jeszcze szukam gdzie gratis wysyłka
bez dźwigania , nieraz nawet idzie wychaczyc coś taniej.
Można nawet kupić na biedronka home
I jest nawet jakaś tam promocja na dada
Widziałam właśnie jak przeglądałam aplikacje
Też tak robię ![]()
![]()
I ja też ![]()
A Dada biedronkowe tez mozna jakos przez internet zamowic?
Mam krem z Dady na odparzenia i jest genialny te butelki też wyglądają spoko. Ale smoczkami jestem wierna @LOVI_Redakcja ![]()
Tak na stronie biedronki wchodzisz w serie Dada. Ja pościel zamawiałam i pieluszki
Właśnie ciekawa byłam kiedyś jak on się sprawdza. Dobrze wiedzieć że jest ok bo czasami braknie i na szybko trzeba kupić a ten dostępny w każdej Biedronce
Dokładnie, na tej stronie można wszystko wyszukać ![]()
Mam wrazenie ze pampers w sklepie biedronka jest inny niz pampers z rossman czy z allegro… jakby byly gorsze…
Swojego czasu tak tez bylo z alkoholem ktory wszedzie jiby taki sam… a jednak nie… wiec moze i to jest gorsze…
Nam Dada Pure się sprawdziły, wydaje mi się,że są bardziej chłonne. Też krem pielęgnacyjny do pupy jest super ![]()
Też odnoszę takie wrażenie, dlatego ja zamawiałam Pampersy z oficjalnej strony Pampers na allegro.
Zależy jaki pampers. Bo w Biedronce jest chyba active baby a już premium care nie ma
Ja tez zamawialam przez allgro teraz w sobotę ![]()
No mój mąż powtarza że Alkochol w biedronce jest dużo gorszy , i już nie kupuje
Kilka lat temu kupilismy na impreze wieksza ilosc wodki i w zamrażalce wszytko zamarzło… alkohol ktory nie powinien zamarznąć… chrzczona jest i tyle… wody dolewaja i nie ma 40%
Są premium care też, przynajmniej w mojej były. I jedne i drugie okropnie śmierdzą…