Dada nowa seria

ja tez jeszcze szukam gdzie gratis wysyłka :wink: bez dźwigania , nieraz nawet idzie wychaczyc coś taniej.

Można nawet kupić na biedronka home

I jest nawet jakaś tam promocja na dada

Widziałam właśnie jak przeglądałam aplikacje

Też tak robię :smiling_face::smiling_face:

I ja też :slight_smile:

A Dada biedronkowe tez mozna jakos przez internet zamowic?

2 polubienia

Mam krem z Dady na odparzenia i jest genialny te butelki też wyglądają spoko. Ale smoczkami jestem wierna @LOVI_Redakcja :heart_eyes:

Tak na stronie biedronki wchodzisz w serie Dada. Ja pościel zamawiałam i pieluszki

1 polubienie

Właśnie ciekawa byłam kiedyś jak on się sprawdza. Dobrze wiedzieć że jest ok bo czasami braknie i na szybko trzeba kupić a ten dostępny w każdej Biedronce

Dokładnie, na tej stronie można wszystko wyszukać :blush:

1 polubienie

Mam wrazenie ze pampers w sklepie biedronka jest inny niz pampers z rossman czy z allegro… jakby byly gorsze…
Swojego czasu tak tez bylo z alkoholem ktory wszedzie jiby taki sam… a jednak nie… wiec moze i to jest gorsze…

Nam Dada Pure się sprawdziły, wydaje mi się,że są bardziej chłonne. Też krem pielęgnacyjny do pupy jest super :slight_smile:

Też odnoszę takie wrażenie, dlatego ja zamawiałam Pampersy z oficjalnej strony Pampers na allegro.

Zależy jaki pampers. Bo w Biedronce jest chyba active baby a już premium care nie ma

Ja tez zamawialam przez allgro teraz w sobotę :slight_smile:

No mój mąż powtarza że Alkochol w biedronce jest dużo gorszy , i już nie kupuje

Kilka lat temu kupilismy na impreze wieksza ilosc wodki i w zamrażalce wszytko zamarzło… alkohol ktory nie powinien zamarznąć… chrzczona jest i tyle… wody dolewaja i nie ma 40%

Są premium care też, przynajmniej w mojej były. I jedne i drugie okropnie śmierdzą…