Dada nowa seria

My mamy taką hurtownię alkoholu niedaleko nas. Mamy też rolbar do piwa i na większe imprezki bierzemy beczke. Chłop się zawsze taty pyta czy chce dobre czy chce tańsze? Z innymi alkoholami też tak jest

I nas wódka z Lidla zamarzła. Włożyłam do zamrażarki i zapomniałam o niej. Po kilku dniach była bryła lodu

Ale pampers premium care? Ja nigdy u nas nie widziałam. A chciałam kilka razy kupić. Znaczy widziałam ale chyba tylko rozmiar 2 większych nigdy nie znalazłam

Ja tak miałam z wódką z Biedronki, po czasie też miałam lód zamiast alkoholu :sweat_smile:

1 polubienie

Fajnie mieć takie miejsce pod ręką, zwłaszcza na większe imprezy

Tak I najlepsze jest to że jak co braknie alkoholu bo chlop w nocy o północy otworzy albo nawet sam przywiezie. Wiadomo że po flaszkę nie otworzy ale po karton już tak. Chociaz on zazwyczaj mówi weź więcej a jak coś to oddasz i później oddaje kasę bez problemu. Przyjeżdżają do niego z całej okolicy

1 polubienie

Fajnie, że zawsze można na niego liczyć :smiley:

Tak, pampers premium care, te w jasno niebieskim opakowaniu i z takim złotym serduszkiem. Ja akurat kupowałam rozmiar 4 no i niestety, ale się nam nie sprawdzają, a przynajmniej te kupione w biedronce. Ani premium care ani active baby… śmierdzą okropnie, jak tylko są pierwsze siuśki w pampersie

Są chyba do rozmiaru 3 lub 4

No u mojego znajomego też wódka zamarzła tak każdy na każdego spojrzał czy ma jakąś kombinowaną wódkę a się okazlo że też z biedronki

Ja też często zamawiam

Oooo to na pewno taki sklep to ma wzięcie :stuck_out_tongue:

Jak już wódka marznie to wiadomo że nie jest pierwszej jakości

O to jakoś się nie spotkałam

Widzisz. Ja używam premium care ale zawsze kupuję zapas miesięczny na allegro. Nie kupowałam nigdy w Biedronce więc nie wiem ale trzeba by zobaczyć czy na odwrocie jest napisane że wydrukowane dla Jeronimo Polska to znaczy że jest produkowane osobno dla Biedronki

A sprawdzę sobie rano :hear_no_evil:

1 polubienie

A sprawdzałaś kiedyś czy wychodzi cię to jakos taniej /drożej jak w Biedronce ?

Dzieki za info. Nastepnym razem moze sprobuje zamowic online, nie bede musiala tego dźwigac z dzieciakami😉

Jak trafisz na promocję to wychodzi taniej. Ale zazwyczaj tak samo jak w Biedronce. Zamówiłam całą paczkę tą dużą więc przyszło do domu nie musiałam dźwigać.

To rzeczywiście jak tylko parę złotych to po co tracić czas na latanie po sklepach jak przywiozą pod same drzwi :wink:

1 polubienie