Czyszczenie noska

Oamietam jak mialam kiedys to z Canpola do ust, i w pospiechu zapomnialam filtr zalozyc.. i oczywiscie nalykalam sie tego czego nie trzeba. Ble...jak o tym teraz pomysle to dalej mnie ciarki przechodza hahaha. Powiedzialam nigdy wiecej i Katarek do odkurzacza wjechał 

Natka to nie fajnie rzeczywiście:p

Też polecam katarek travel. Na sam początek lepiej używa nam się ustnika niż odkurzacza, bo jednak mała ma 3 tyg a musimy niestety używać go codziennie, bo małej mleko do nosa idzie ;/ 

Natalia na początku tak jest. Nasza była przeziębiona i miała że tak powiem zielone gluty to już było ciężko odciągnąć nawet elektrycznym wtedy trzeba jednak odkurzacz 

Idziemka, dzięki za podpowiedź, nawet nie pomyślałabym o tym 

Świezoupieczonamama nie ma za co, widzę, że Natalia też o tym wspomina właśnie:D

Nawilżałam nosek jak była malutka 1 kropelką soli fizjologicznej, a przy katarku psikałam wodą z solą morską i odciągałam aspiratorem zwykłym, żeby nie było za mocno. 

Ja mam taki, nie wiem czy da sie go do odkurzacza, chyba za małe to wszystkie :( 

Dwa razy H też go mam i chyba nie da się go do odkurzacza:p

do odkurzacza są specjalne modele 

ten katarek na pewno się nada:p

dwarazyH, to jest tylko do odciągania ustami, do odkurzacza są specjalne końcówki. 

A tego się nie da podłączyć do odkurzacza. 

Moja ziomalka taki ma też ale nie pytałam czy można też podłączyć ten z canpola czy trzeva dokupić jakieś końcówki a może jest tylko do odciągania ustami 

Monia może można dokupić jakieś koncówki, nigdy się nie zastanwiałam nad tym, mam też katarek i on jest do odkurzacza:p

Mamy katarek ,sopelek  oba do odkurzacza i buzia można. Do tego sól fizjologiczna żeby nawilżyć nosek. 

sol fizjiologiczna obowiązkowa

My mamy canpola i też już w użytku byl kilka razy fajny bo ma silikonowe końcówki n potrzeba do niego filtrów, pamietam ze sie zastanawialam nad zakupem ale póki co jestem zadowolona ;)

Dziewczyny czy wy sól fizjologiczna trzymacie w lodówce? 

Pytam bo zawsze trzymalam w lodówce ale gdzieś się natknęłam na info ze nie trzeba.

Aniska, nie trzeba. Ja trzymam poza lodówką. Nawet w sklepach jest na półkaxh

Ja też nie trzymam w lodówce... W hurtowni farmaceutycznej jak pracowałam to tez stała na połkach normalnie...

Aniska ja sól fizjologiczną trzymam normalnie w temperaturze pokojowej zawsze w aptece widzę że również jest tak przechowywana nigdy pani nie powiedziała mi podczas sprzedaży że należy przechowywać w lodówce więc jakoś na to nie wpadłam ale powiedzcie dziewczyny jeśli się mylę i faktycznie trzeba przechowywać