Ja sól fizjologiczna również nie trzymam w lodówce tymbardziej, że nie chciałabym jej dawać małej takiej zimnej
A to trzeba w lodówce trzymać ? Bo ja mam kilka w lodówce,bo moja mama tak uważa,a ja osobiście sól fizjologiczna trzymanabW apteczce małej w temperaturze pokojowej. Takiej zimnej się boje dawać dziecku.
A to tylko ja taką mądra?
Hmmm ;) trzymalam ale to może mialam jakies inne fiolki które było trzeba trzymać stąd to się u mnie wzięło pewnie;)
Ale zimnych tez nie podawalam zawsze musiały odstać aż się nagrzeją;)
ja nawet nie pomyślałam o tym by je w lodówce trzymać:p
Też nie pomyslałam, by trzymać w lodówce. Normalnie w temperaturze pokojowej jest.
:D
ja tez bym nie pomyslala, bo przeciez nie kupuje tego w aptece gdzie wyciagaja w lodowki tylko normalnie na polce stoi ;)
Natalia tak dokładnie:p
Ja też normalnie trzymam nie w lodówce
Ja sól fizjologiczną trzymam w pokoju żeby za zimna nie była. Tak jak pisze Natalia nawet w aptece tego w lodówce nie trzymają. :)
Hehe ja używam wode morska i nie trzymałam w lodówce :) soli fizjologicznej też bym nie trzymała no po co w sumie. U mnie w aptece wsztstko stoi na półce
Sól fizjologiczna w lodówce? Przecież to jest osolona woda, a soli się nie trzyma w lodówce :D
Bez sensu ja trzymać w lodowce
W lodówce? A po co?
żeby nie było jej za ciepło, trudno powiedzieć. Ale warto wiedzieć mamuśki, że sól fizjologiczną nie trzymamy w lodówce :)
dwarazyh :DDD
Ale temat wam rozwinęłam;)
Haha;) ale dzięki wam mam już sól fizjologiczna w szufladzie;)
Aniska i bardzo dobrze:)
Monia. 92 woda morska jest lepsza niż sól fizjologiczna?
Woda morska lepsza b na dłuż starcza ale niektóre mają silny wystrzal wody wiec chyba lepsza na początek sol