Hahaha w sumie ja też się wydurniam do małego i nie przejmuje się czy ktoś się dziwnie patrzy ![]()
nie raz na spacerach gadam do niego głupoty, cały czas gadam za wózkiem z którym jadę, coś tam bardziej sobie nie raz niż jemu tłumacze, podśpiewuje i zawsze mogę powiedzieć że przecież synka zabawiam ![]()
![]()
![]()
I moim zdaniem to cudowne podejście
no bo jak tu nie zagadywać takiego maluszka dzięki temu się też uczy , śmieje ![]()
![]()
A ja sobie chodze na spacerze i gadam do maluszka, robie minki, caluski i cos pokazuje. Ostatnio jak robilam caluski to pan jechal na rowerze na przeciwko
dobrze że na rowerze to szybko nas minął
Dobrze że nie odesłał ci całusków ![]()
![]()
![]()
Haha prawda
ale wózek widac z daleka ![]()
Ja też gadam i mówię co jedzie albo idzie i w sumie też się zastanawiam czy nie patrzą na mnie jak na wariatke ![]()
Haha
to mój synek ma teraz fazę na machanie do wszystkich i wczoraj pod sklepem jakiejś obcej pani wesoło machał, a dziś mijał nas pan na rowerze i zadowolony widzę macha cieszy się do nas, także nie zdążyłam przyuważyc ale pewnie jemu też machał i dlatego ![]()
![]()
![]()
To takie urocze zachowanie dzieci ![]()
![]()
Prwnie tak
ja zawsze odmachuje dzieciaczkom
Ja też zawsze odmachuję
ale dopóki moje dziecko nie zaczęło tak robić to właśnie mówię ale słodko, a teraz mam wrażenie że niektórzy ludzie nieco dziwnie się patrzą.![]()
![]()
Hahahhahahah może być ![]()
Ja też staram sie odmachiwać albo jak jedzie autokar z dzisciaczkami to im macham ![]()
Ja nigdy nie miałam z tym problemu , zawsze odmachiwałam dzieciom i też często u nas na mostach nad drogą stoją dzieci żeby im zatrąbić to też zawsze trąbiłam .
Haha.
No w autokarach jak większa ekipa dzieciaczków to tym bardziej mają radochę jak im się pomacha ![]()
![]()
![]()
Ja też na początku się zastanawiałam czy to robić. Ale
to w końcu dzieciaczki …. Sama jak byłam mała też machałam kierowca w sumie
A ja sama też uwielbiam taki maluchom machać uśmiechać się to jest krótki okres to jest bardzo słodkie moim zdaniem
A jak mowa autokarach to uważam że też jest fajne machanie dzieciakom, bo sama widzę po mojej starszej jak później jest przyjęciem opowiada że o pojechali przedszkolem tu i tu i fajnie bo pan z ciężarówki do nich machał i coś w ten deseń
To fakt, dla nas to zwykłe “machnięcie” a dla tych dzieciaków naprawdę super radocha ![]()
![]()
Ja sama jak bylam dzieckiem i jechalismy gdzies wszystkim machalam i sie cieszylam jak ktos odmachał ![]()
Nie tylko maluchy się cieszą z takiego odmachiwania , ostatnio jechaliśmy i była blokada drogi bo szła pielgrzymka i ludzie wyszli z aut ( my z auta ) i machaliśmy do tych pielgrzymów
i oni nam odmachiwali ![]()
pierwszy raz się spotkałam z taką reakcją kierowców ![]()
Oo to rzeczywiście, jak mija się pielgrzymki to oni zawsze też chętnie machają do osób w mijających ich autach ![]()
![]()