Pierwszy raz slysze o takiej nazwie mydla w ogóle dziś będę najprawdopodobniej wieczor na większych zakupach wiec przypomnialyscie mi zeby kupic mydelko bo niedawno sie skończyło a ciagle zapominam plam coraz więcej
czyli używacie tego mydła też przy dzidziach?
Ja polecam niemieckie mydełko odplamiające
natalia jaką nazwę ma te mydełko?
Beata wydaje mi się że chodzi o mydełko dr. Beckmann
Martyna i bardzo dobrze ! w kubusiach cukier nie ma co podawać tego dziecku
W takim razie mazia jakie polecasz?
monia takie jedno dniowe świezo wyciśnięte no trzeba patrzeć na skład. Ja sporadycznie takie kupuję bo nie pijemy soków ok mąż pije słodkie napoje raz na jakiś czas, ale ja od lat nie pije córka soków nie lubi nawet
Ciężko mi polecić firmę bo poważnie ostatni sok kupiłam pół roku temu jej , więc nie pamiętam marek . NO ale takie co są jedno dniowe wybieram w rossman są takie bo tam kupowałam
Mazia tez ostatnio zrezygnowałam z soków a musze popatrzec w rossman za tymi co piszesz
Ja córce czesto robilam sama soczki z sokowirówki ale jak ktoś nie ma to zawsze może byc opcja kompotu zwłaszcza ze tak goraco
Kiedyś były w biedronce ale z tego co widzę to już ich nigdzie nie ma
Można samemu zrobić taki sok, ale są też soki od 6 miesiąca życia bez dodatku cukru. Chociaż ja stawiam raczej na wodę. Wiadomo zdarzy się ze podam jej soczek jakiś, aby też poznawała różne rzeczy tym bardziej że już ma ponad rok
Czy w sokach bobofrut jest cukier. W składzie nie ma
Monia z tego co pamiętam to nie ma, są soki z dobrym składem i bez dodatku cukru. Myślę, że wszystko jest dla ludzi, byle podchodzić do tego z umiarem. Moi chłopcy na początku rozszerzenia diety nie pili w ogóle soków, a od ok roku sporadycznie tak, przeważnie sok mieszany z wodą. Teraz mają 3 i 5 lat i piją najczęściej wodę, mleko, a czasem i sok się zdarzy.
Szczezrze mówiąc to zależy cco mamy w domu bo jak nauczymy pić soków to będą pili soki;) u nas corka nauczona picia wody zawsze gdzie wychodziłyśmy to woda byla w torbie i teraz nie ma problemu z piciem wody, soki lubi owszem jakies napoje ale to wszystko cukrem słodzone nie powiem ze tego nie pijemy bo czasami w domu taki karton z sokiem tez sie znajdzie;) ale to sporadyczne sytuację, więcej kompotów u nas idzie;)
A kiedy była młodsza to pamietam sokowirowka non stop chodzila;)
tylko ciekawe czy zamiast cukru nie ma jakiejś chemii słodzącej
Monia bobofrut nie ma cukru w składzie ma same soki lub owoce. Żadnych innych zbędnych dodatków już sprawdziłam
To ja jeszcze ich nie kupowałam, a gdzie kupujesz ?
Także myślę że nie są takie złe :)
MOnia jasne, że nie są złe o ile je dajesz po roku :)