Czym sprać kobiece mleko?

JustaMama ja prałam ubrania w zwykłych kapsułach i zawsze się ładnie spierało. Nigdy nic nie zostawało ani na moich ani na córeczki. A w jakim proszku pierzesz swoje ubrania? Może jeżeli w dziecięcym proszku jest zbyt delikatny? 

Dziewczyny jak w tytule czy macie jakieś sposoby żeby sprać mleko kobiece z ubrań ??? Bo mi zostają żółte plamy 

Mi tez siara sie pojawia na ubraniach i faktycznie zostawia zolte plamy ale piore je normalnie jak zwykle ubrania ;) 

Siara mi sie zawsze pojawia po wieczornej kapieli jak juz ubiore pizame ;) 

Zastosuj jak juz mam kupione wkladki laktacyjne to wowczas ubrania nie beda sie tak brudzic ;) 

Ja piorę wszystko w dziecięcym płynie do prania i żadne ślady nie zostają na szczęście. Może powinnaś pomyśleć o wkładkach laktacyjnych napewno zapobiega powstawaniu plam.

Dziewczyny stosuje wkładki ale w nocy czasem potrzebuje przewietrzyć pierś jak córka porani brodawkę i tak właśnie dziś zalatwilam biała górę od piżamy :( upralam w normalnym płynie do prania a plamy zostały hm ...

Spróbuj wyprać w Jelp ewentualnie zastosuj Vanish w płynie bezpośrednio na plamę a później zapierz ręcznie a następnie w automacie.

Odplamiacz. Zazwyczaj nacieram mudełkiem na plamy lub odplamiaczem, wkładam do miski z wodą i zostawiam na kilka godzin lub na całą noc. Potem piorę. 

Mi się udało vanishem z pieluch tetrowych wybawić, ale na takie świeże pewnie mydełko odplamiające też da radę

Mi się na kilku ubraniach udlao dopiero po 10 praniu to były piżamy więc się nie denerwowałam ale fakt nie było łatwo. 

Grunt to zaprać plamę od razu bo potem.jest problem. Ja zwykle zapieram, zostawiam w misce z wodą A po dwóch dniach uzbiera mi się więcej prania i wkładam do pralki. 

Ja używam myśli dr. Backmanna na wszystko jest super, spiera nawet ubrania od kupki 

Vanish albo odplamiacz z biedronki. Namoczyc i wyprać po kilku praniach zejdzie. 

Kochana mi zawsze ale to zawsze pomagała woda gazowana... Przetarłam plame w fairy zalewałam wodą gazowana chwilę przed praniem. Pomaga też ocet 

KontrolaJakosci o woda gazowana nie wiedziałam, że pomaga. Muszę wypróbować :) 

Kurcze mi nie zostawaly plamy. Myślę że vanish da radę i potem jeszcze proszek i do pralki. I najlepiej od razu takie plamy spierac jeśli się da. 

Ciekawa jestem od czego zależy czy zostają plany czy nie .  w drugim praniu z odplsmiaczrm zeszło :)

Woda gazowana może być ciekawym sposobem na plamy, chyba muszę spróbować 

JustaMama też mnie to ciekawi, bo po moim mleku plamy schodziły od razu. 

Też mogę polecić niemieckie mydełko odplamiajace (dr Beckhama) 

Ja nie mam problemu u mnie plamy po mleku schodzą od zwykłego prania nie muszę niczym zapierać ani nic.