Nie miałam pojęcia ze mogą zostać plamy .Może poprostu wczesniej spróbować namoczyć ubranie w odplamiaczu zaprac ręcznie a później wyprać jak zwykle
Zobaczymy jak to będzie u mnie. Nie mam jeszcze doświadczenia w tej kwestii.
U mnie znów po mleku zostają tłuste plamy bo chyba na zimę to mleko jest tlustsze. U mnie spiera zwykły proszek nawet dla niemowląt.
Adamos ja też spierałam zwykłym proszkiem i nigdy nie zostały żadne ślady.
Z ubrań zawsze schodziło w zwykłym proszku. Ale za to jak karmiłam nakładkami na sutki, to odmyly się dopiero płynem do mycia butelek. Zwykły płyn sobie nie radził.
Ja też prałam zwykłym proszkiem , nigdy nie miałam żółtych plam
Nigdy nie mialam takiego problemu, zawsze proszek wszystko dopral bez problemu ;) ale na plamy ogolnie polecam mydełka odplamiające.
oj ja też takich problemów nie miałam
normalnie prałam w proszku w pralce i nie było plam
Mie mialam nigdy plam po mleku alw czasami moze to hyc wina materiału moze sprobuj szare mydło
Ja to miałam sporo takich plam bo córka ulewała :D moje ubrania schodziły, na jej ciuszkach zostały żółte plamy , ale ona wiecznie chodziła ulana
Mi bez problemu sie pierze :D
mi schodziły też po ulaniu
U nas plamy schodzily, ale majac ubranka ktore sa za male w kartonach duzo niestety nadawalo sie do wyzucenia po jakims czasie wychodza plamy.
Ja dopierałam odplamiaczem ”Sil” lub „Dr.Beckman”
Ja też nie zauważyłam żeby plamy z mleka ciężej schodizly niż inne. Stosowałam odplamiacz Jelp i mydelko Dr Beckmann.
Mojej córce jak się ulalo na ubranko to była plama ale po wypraniu już nie. I prałam tylko kapsułkami :))
ja mam dużo ubranek w kartonach musze zobaczyć czy nic nie wychodzi
Nam te plamy po mleku na ubranich córki zostały jeśli były bardzo częste ulewane . Też to zasychało wiadomo,a nie zawsze prałam codziennie
Też muszę przejrzeć te ubranka czy nie wyszły plamy po czasie.