Czym sprać kobiece mleko?

Oj no nie wiem;/

No to super patent, ale czy to bezpieczne dla ubrań i skóry dziecka? 

Myślę że warto po tym było by wyprac ubrania ;))

Jasne że trzeba wyprac potem i dobrze wypłukać jak po każdym odplamianiu. 

Jak sie porządnie wypierze pozniej i wyplucze to mysle ze bezpieczne. 

No myślę, że tak jak się po takim praniu znowu wypierze 

dobrze wyprać i wypłukać i wystarczy 

No Pewnie ;))

Nie ma co przesadzać

Nie spotkałam się jeszcze z takim sposobem usuwania plam :D pewnie jakby to odpowiednio wyprać i wypłukać to będzie ok ale ja bym nie próbowała. Ja miałam takie żółte plamy na wielorazowych wkładkach laktacyjnych ale schodziły w zwykłym praniu w proszku lovela do białego a potem na słońcu suszyłam.

Ewabrz tak jest głównie soda, i są one przeznaczone do protez które wkłada się do ust więc muszą być maksymalnie bezpieczne :) bo nie każdy dziadek dibrze wypłucze taka ptotezke przed włożeniem. 

Może takie mydełko odplamiające?

Mydełko beckmann u nas daje radę 

U mnie świetnie sprawdza się szare mydło. Zaprać szarym mydłem i normalnie wyprać z resztą prania, schodzi i mleko i niemowlęca kupa ;)

Szare mydlo dzieła cuda ;) warto mieć  w szafce na zapasie ;)

Prałam mydłem szarym przy pierwszym.synku, teraz to oxy używam ;)) 

Muszę wypróbować szare mydło 

Kverve w sumie też racja, jednak to do buzi wkładają... No w każdym razie pierwszy raz o takim sposobie przeczytałam :)

Mydełko z dr.beckmann też mam i raz mi się na kurtce zimowej syna sprawdziło. Miałam plamy jakby od smaru i nie zeszły w praniu. Tym mydłem potarłam, przyszłam po czasie i byłam załamana bo nic nie zeszło a to się okazało, że dopiero przy zmywaniu go wilgotną ściereczką wszystko poznikało. Myślałam, że ma działać jak odplamiacz :D Potem go jeszcze zastosowałam na plamy na koszulce i spodenkach ale sobie tak nie poradziło, może gdyby plamy były świeże to by dał radę...

U mnie wystarcza mydełko beckmann żeby pozbyć się plam po mleku 

Beckmann ma w ogóle rewelacyj e produkty.

To fakt że mydełko odplamiające jest w stanie sprać wszystko