Oj no nie wiem;/
No to super patent, ale czy to bezpieczne dla ubrań i skóry dziecka?
Myślę że warto po tym było by wyprac ubrania ;))
Jasne że trzeba wyprac potem i dobrze wypłukać jak po każdym odplamianiu.
Jak sie porządnie wypierze pozniej i wyplucze to mysle ze bezpieczne.
No myślę, że tak jak się po takim praniu znowu wypierze
dobrze wyprać i wypłukać i wystarczy
No Pewnie ;))
Nie ma co przesadzać
Nie spotkałam się jeszcze z takim sposobem usuwania plam :D pewnie jakby to odpowiednio wyprać i wypłukać to będzie ok ale ja bym nie próbowała. Ja miałam takie żółte plamy na wielorazowych wkładkach laktacyjnych ale schodziły w zwykłym praniu w proszku lovela do białego a potem na słońcu suszyłam.
Ewabrz tak jest głównie soda, i są one przeznaczone do protez które wkłada się do ust więc muszą być maksymalnie bezpieczne :) bo nie każdy dziadek dibrze wypłucze taka ptotezke przed włożeniem.
Może takie mydełko odplamiające?
Mydełko beckmann u nas daje radę
U mnie świetnie sprawdza się szare mydło. Zaprać szarym mydłem i normalnie wyprać z resztą prania, schodzi i mleko i niemowlęca kupa ;)
Szare mydlo dzieła cuda ;) warto mieć w szafce na zapasie ;)
Prałam mydłem szarym przy pierwszym.synku, teraz to oxy używam ;))
Muszę wypróbować szare mydło
Kverve w sumie też racja, jednak to do buzi wkładają... No w każdym razie pierwszy raz o takim sposobie przeczytałam :)
Mydełko z dr.beckmann też mam i raz mi się na kurtce zimowej syna sprawdziło. Miałam plamy jakby od smaru i nie zeszły w praniu. Tym mydłem potarłam, przyszłam po czasie i byłam załamana bo nic nie zeszło a to się okazało, że dopiero przy zmywaniu go wilgotną ściereczką wszystko poznikało. Myślałam, że ma działać jak odplamiacz :D Potem go jeszcze zastosowałam na plamy na koszulce i spodenkach ale sobie tak nie poradziło, może gdyby plamy były świeże to by dał radę...
U mnie wystarcza mydełko beckmann żeby pozbyć się plam po mleku
Beckmann ma w ogóle rewelacyj e produkty.
To fakt że mydełko odplamiające jest w stanie sprać wszystko