Czym sprać kobiece mleko?

Mazia doklansie też tak robię. Czasem nie nadążam albo nie mam czasu na bieżąco czegoś zaprać to potem kombinuję. 

albo wyprać w wybielaczu a później w płynach dla niemowląt 

Ja do wybielacza nie mam przekonania wole szare mydlo ale to tez dopiero jak corka byla starsza znalazlam sposob na plamy;) wczesniej  zapieralam ale to tez tak zabawa;(

ja jeszcze nic nie wybielałam 

Ja wybielacz nakładam na króciutko, nawet nie na minutę i zaraz płuczę i piorę. 

Kiedyś  slyszalam ze do wybielania swietnie sprawdzą się aspiryna;)

Moja babcia tez  tak na mówiła..  Ja nigdy nie próbowałam aspiryną

czyli jak jej użyć ?

Becia z tego co wiem.to można drzucać do prania kilka tabletek, albo namaczać ale nigdy nie stosowałam tej techniki

Anita a mi koleżanka polecała tabletki do protez Corega, mówi że tak białego prania dawno nie miała :p muszę kiedyś spróbować. O aspirynie nie słyszałam. 

pewnie namaczać trzeba 

co do tabletek do protez, w rossmanie sa zastepniki duże pudełko za śmieszne pieniadze;) co do wybielania nie wiem jak na tkaninach, ale często jak czyścimy córki aparat w tych tabletkach to pozostawiam potem tą wodę i slicznie wybiela kubki w środku, nawet te bardzo zaszłe nie do doszorowania zwykłymi płynami czy ostrym proszkiem;)

Beata moja babcia na litr wody daje 3 tabletki i namacza ;)))

i pomaga?

Anita muszę wypróbować, mówisz o tych Procudent? 

Poważnie tabletki do protez? O tym to nie słyszałam 

Kverve dokladnie te;)

Ja osobiście nie prałam, ale babcia tak i mówiła właśnie że zawsze działa 

Byłam wczoraj w w Rossmanie i kupiłam bo było 6szt Coregi za 3,70 więc wzięłam na spróbowanie. Moczyłam pieluchy i sliniaki i faktycznie lepiej plamy poschodzily i wydają się bielsze. Polecam :) 

Moze jak by więcej tabletek rozpuścił to by wiecej wybielilo;) ciekawe czy przy dluzszym stosowaniu nie zniszczy bardziej takaniny;)