Madzia w ktorych kunowicach ? W lubuskim ? Tam zawsze bylo najtaniej ![]()
Żabka mogłaby też robić za restauracje/punkt gastronomiczny żeby ominąć przepisy ![]()
To jest pod granicą Niemiecka
tam były tez zawsze „normalne” ceny . @Sylwiaa w sumie racja
a korzystał juz ktos z tych żabek NANO?
Kurcze to nie fajnie. Ciekawe co będzie dalej. Mam nadzieję W na jedno cyfrowej cenie się skończy
Bardzo blisko mieszkam
dlatego sie zdziwilam . Akurat to byla najtansza stacja w okolicy ![]()
@magdallenka08971 No tak u nas to też najbardziej to piwosze się cieszą z otwartych sklepików w niedzielę . Na zdrowie im by to wyszło jak by jednak i w niedzielę sklepy były zamknięte
@Michaska ja też właśnie nie potrzebuje tej niedzieli aby sklepy były otwarte ale nieraz właśnie jest tak że akurat w ten dzień jak wszystko zamknięte to czegoś zabraknie , my mieszkamy jeszcze z rodzicami to często jest tak że albo ja mam coś albo oni mi pożyczają i tak się wymieniamy ![]()
@magdallenka08971 i właśnie o co chodzi że skolim może mieć normalne ceny . To jest sztucznie zawyżone, wykorzystują to ile można
@SzczesliwaMami najlepszy biznes to niedziela , jak biedronki nie czynne
@ewelkar899_wp.pl a u was jakie są ceny ? Bo u nas ponad 8 zł
U nas 6.89
wiec jesCze nie jest zle ![]()
![]()
Ooo no to dobra cena
nie wiem ile teraz ale 3 dni temu mąż wyżej kupował w hurcie ![]()
chyba przepłacił ![]()
To mi też się zdarza że zapomnę albo czegoś zabraknie. Fajnie że mas rodziców, to faktycznie czasem cię mogą uratować a ty ich
Podejrzewam ze to kwestia czasu i tez cena bedzie kosmiczna …![]()
Ja mialam taka sasiadke jak mieszkalam w kamienicy , matko jedyna ile razy ona mnie uratowala przed wycieczka do sklepu
teraz po przeprowadzce to jeszcze na tyle dobrze z sasiadami sie nie znamy niestety
Fajnie miec kogos kto pomoze w razie potrzeby, ja zawsze lece do sasiadki jak mi czegos braknie ![]()
Ja mam takich sąsiadów co raz mnie poratowali solą
@Kargaw Niestety ale widziałam już gdzieś jak ktoś dodał , że jest po 10 zł … @JoannaMP ooo to masz mega blisko do Niemiec , słyszałam że Niemcy przejeżdzają do Polski tankować dużo bo u nich to tragedia z cenami @Mama.urwisa Ja się zastanawiam jak żyją Ci co już w ich wiosce pozamykali takie sklepy ![]()
@ewelkar899_wp.pl gdzie Ty mieszkasz ? Ja też chce takie ceny
@Mama.urwisa no ciekawe wlansie jak to jest z tym skolimem . No ale cały czas mówią że ceny będą rosły… eh
Ja mam na osiedlu stokrotkę i żabkę ale i tak na szybko zawsze lecieliśmy do sąsiadów
juz wlasnie poratowali mnie jajkami
a jak sąsiadka była w ciąży i miała zachciankę na barszcz to ja ją poratowałam ![]()
U nas drożeje z dnia na dzień , aż się boję co będzie za tydzień
Jejku tak się patrzy na tych ludzi co tankują w Mauzery a chociaż nie będą musieli później tak drogo płacic… najgorzej to szkoda rolników i tych co maja firmy transportowe , znajomy ma taką firmę to powiedział że no narazie odpuszcza nie będzie nic robił bo nie stać go na paliwo
Ja mieszkam doslownie z 500 metrow od mostu granicznego . Mam blizej do niejec niz do inneego miasta w polsce
tak u nas ciagle sa kolejki na stacjach … niemcy przyjezdzaja nawet z karnistrami
@ewelkar899_wp.pl ja tylko w tamtm roku oddawalam sliwki po sasiadach a w zamian dostawalam jablka i kwiaty
taki handel wymienny byl
Ahh i w ogole ja to sie zawsze smieje , bo jak ktos mowi , ze jest taka podwyzka za paliwo to ja mowie , ze jaka tam znowu podzywka przeciez zawsze tankuje za 100 zl i zawsze 100 zl place ![]()
![]()
![]()
To najlepsza jest stacja ta bp i tam zawsze gratisy dają nie ?
a jeszcze pytanko u was są gdzieś tam całodobowe restauracje przy granicy ? Ale takie które polecasz ? Bo chłopak czesto wyjezdza na Niemcy i właśnie zamiast zjeść coś takiego , to je hot dogi albo mc ![]()
a wiem ze kiedyś była restauracja co o każdej godzinie można zjeść nawet zupkę
Tam na osiedlu transportowym napewno cos jest , ale ja tam w sumie po nocach nie jezdze
tam wlasnie jest ta biedronka odtwarta w niedziele w razie co i ona tez ma jakies dlugie godziny otwarcia codziennie 7 dni w tygodniu do 23:30