Czy u Was też jest taka panika?

Bo żabki to sklepy by kupić pojedyncza rzecz o której się zapomni albo nagle się skończy a nie jest to sklep na większe zakupy

To prawda… często w żabce są takie produkty, których nie widzę w innych sklepach i dlatego bardzo kusi, żeby coś dodatkowo kupić :sweat_smile:

Tal to prawda , ale wiesz jak to jest , jak cos zobaczysz to nagle Ci sie przypomni , ze potrzebujesz albo chcesz :rofl:

1 polubienie

:face_with_peeking_eye::laughing::smiling_face::upside_down_face: Taaaaa tak to zazwyczaj wygląda

A w niedzielę jakie są tam kolejki :rofl::rofl::rofl::rofl:

I dużo mają takich słodkości przy kasie dla dzieci innych niż wszędzie no i tym bardzo kuszą :smiley: @Anetteso_gmail.com u nas jest Żabka obok żabki i jeszcze obok monopolowy i wszędzie są kolejki :rofl: a wgl to takie żabki to najwięcej klientów mają gdzieś nad morzem :speak_no_evil::see_no_evil:

Najwięcej to mają w niedzielę gdy inne sklepy pozamykane :smiling_face:

U nas dużo osiedlowych , one chyba tak na lewo otwarte . Bo widać że szef nie siedzi tylko pracowniki :face_with_hand_over_mouth:

A u nas jest to samo

U nas to potrafi być kolejka poza budynek

No to u nas dziś jak poszłam to była kolejka pod Żabka bo była przerwa :upside_down_face:

A to prawda, w niedzielę zdarza się skorzystać z żabki, bo jednak często się okazuje, że czegoś w domu nie ma :grinning:

1 polubienie

U nas zrobili legalne otwarcie sklepu na wsi bo obok jest boisko i zrobili w środku wypożyczalnie piłek i rakiet tenisowych nie ważne że ich tam nie ma w ogóle do wypożyczenia i mało osób o tym wie że tak jest w papierach zapisane :rofl::rofl: ale sklep otwarty w każdą niedzielę od 15 i powiem wam że nie raz mi tyłek uratował jak goście z Nienacki zadzwonili że zaraz będą

2 polubienia

Takie sklepiki są spoko

U nas kompletnie nie ma paniki. Nie ma żadnych kolejek , jest normalnie. Także całe szczęście , że nie wszyscy wariują

U nas tak dziala w niedziele intermarche i bricomarche . W inter xhyba chodzi o pubkt pocztowy , za to w brico uwaga :sweat_smile: o punkt czytelniczy . Stoi taki naly regalik z ksiazkami :sweat_smile:

I taka prawda że te sklepy najwięcej w te dni zarabiają jak biedronki czy inne większe są zamknięte w te dni :smile:

U nas też jest taki kącik czytelniczy :see_no_evil::rofl::rofl: @Mama.urwisa my dzisiaj byliśmy na wiosce w sklepie to była taka długa kolejka no i każdy piwko kupował :rofl::see_no_evil:

1 polubienie

No masakra, że przychodzi niedziela i tylko alko niezbędne :stuck_out_tongue:
Ja raz byłam w Dino i patrzę przede mną gość kupuje setkę, potem babka piwo tylko ją średnią zaniżylam :rofl: ale w sumie to jest trochę smutne ile się pije w naszym kraju.

U nas briko w niedziele od twgo roku zamkniete :see_no_evil: nikt nie przycjodzil chyba…
Szkoda ze zamkli bo teraz zaczyna sie robic cieplo i w niedziele duzo osob chce robic w ogrodach porzadki no i czasami cos sie przypomni i dupa sklep zamkniety…

Ja eczoraj objechalam wszystkie rynki w okolicy zeby kupoc bratki :see_no_evil: masakra nie bylo nigdzie :see_no_evil: wszystko wykupili… to teraz mozna pomyslec jak ludzie klneli ze briko zamkli :see_no_evil: gdzie tez sa kwiaty ziemia itp.