Czy u Was też jest taka panika?

Najgorsze że ci co to robią to nie oni idą na front tylko wystawiają mięso armatnie a sami siedzą w ciepełku

1 polubienie

Może gdyby sami szli na front nie było by żadnych wojen

Niestety, ale to wszystko ludzie nakręcają :neutral_face: Tak samo jak było podczas covidu i początku wojny na Ukrainie… Sama ostatnio widziałam jak jakiś starszy pan tankuje kilka kanistrów… :neutral_face:

No i właśnie, ludzie kupując paliwo na karnisty sprawiają że cena leci do góry jak oszalała

Nie wiem jak to wygląda na naszej myjni w okolicy w sobotę ale jak była w tygodniu koło 16 to na myjni były głównie babeczki :joy:

U nas to i widziaulam jak z mauzerem przyjechał gościu :rofl: wtedy się dziwić że tak to wygląda

Dzisiaj tankowalam za 7,35 :sweat_smile: udalo mi sie wychaczyc taka promocje :rofl::rofl::rofl: bo na innych stacjach 7,50 :laughing:

U nas na każdej myjni po zimie są wszędzie kolejki :smiley: @JoannaMP ahhh fajna promocja , strach pomyśleć co to będzie niedługo jak to tak szybko rośnie w górę

Mój mąż wczoraj w hurcie na firmę kupował , za 7 zł :sweat_smile:

1 polubienie

Ludzi sami sobie to robią , a potem tyko podnoszą ceny i każdy się boi u robi to samo :sweat_smile: Jezu jak na firmę kupować teraz paliwo to ile tej kasy :hear_no_evil::hear_no_evil::hear_no_evil: masakra

O kurde :laughing: to Tobie to w ogole sie trafila cena jak slepiej kurze ziarno :rofl:

Noo normalnie interes życia :rofl:

1 polubienie

@Sylwiaa to ja nie widziałam nigdy kolejek do myjni z babeczkami :grin: ale może wszystko przede mna

Przez to mówię , niedługo wszystko zacznie drożeć , bo transport za dużo będzie kosztował :pleading_face: cheb będziemy po 10 zł kupować . Szal minie ale ceny spadać już tak nie będą w sklepach :tired_face:

1 polubienie

Może wszyscy do Ciebie przyjedziemy zatankować :rofl: podaj adres :see_no_evil::see_no_evil:

Jezu boję się tego , bo ile kasy idzie na samą żywność a teraz jeszcze gorzej będzie

Oooo nie . Ja to muszę dobrze przeliczyć , co jeszcze z tego zarobię :sweat_smile:

No kasa teraz leci. Ostatnio właśnie rozmawialiśmy z mężem że kurczę nie wydajemy na jakieś ekstra rzeczy tylko same takie które są potrzebne codziennie 50-80zl się wydaje

To jest masakra . A najbardziej zdradliwe sa zabki … idzie sie tylko po mleko a 100 wydana :roll_eyes:

Ja się umówiłam i mi się udało z dnia na dzień, ale jak odbierałam auto to mówili że najbliższy termin za dwa tygodnie