Czy u Was też jest taka panika?

Ale że na myjnię są kolejki ?

1 polubienie

U nas jest teraz na jednej stacji po 7.40 . Tak na myjni też są kolejki :rofl::see_no_evil:

U nas raczej bez paniki, ale ceny owszem poszły już w górę :face_with_peeking_eye:
A do do wakacji, to my nic nie zamawialiśmy, bo Maluszek na pokładzie więc zostaje już na miejscu :wink:

A Ty planujesz jechać gdzieś w zagrożone kierunki? :wink:

Ja nie, bo jestem w ciąży i nie planujemy. Ale moi rodzice mają lecieć do Turcji i będę sie o nich bać :confused:

Rozumiem, ale mam nadzieje że jakos sytuacja się ustabilizuje że rodzice na spokojnie spędza fajnie urlop, a Ty nie będziesz musiała się o nich tak martwić :blush:

Może nie dokładnie w miejsca zagrożone ale moja matka leci jutro do Egiptu. A podobno teraz zaczyna być wariatkowo w Egipcie bo wszystkie loty które miały być do Izraela są robione przez Egipt.

@Mama.urwisa dokładnie na myjnię sama dzisiaj jak tankowałam auto to kobieta dawała przede mną człowiekowi tą kartę do myjni ale powiedziała czy ma świadomość że tu jest przynajmniej 40 minut czekania. Jak zadzwoniłam na mycie auta to powiedzieli że najbliższy wolny termin to za tydzieńJak zadzwoniłam na mycie auta to powiedzieli że najbliższy wolny termin to za tydzień

Od nas też rodzina ma lecieć właśnie do Turcji , póki co Turcja jeszcze bezpieczna ale taki strach między tymi wojnami :pleading_face:

Oooo a u nas nie ma tego problemu , tyle że u nas dużo ręcznych myjni :smiling_face: coś w tym musi być bo mój mąż dziś auto też musiał myć . Pogoda to zrobiła wszyscy po zimie chcą umyc :cherry_blossom:

2 polubienia

od soli i pisaku

1 polubienie

Oj u nas w okolicy też ludzi powariowali i doporowadzili do braków na stacjach w okolicy :slight_smile:

1 polubienie

No z myjnia jest tak że zawsze w sobotę jak trzeba sprzątać mieszkanie o gotować to nasi panowie z przyjemność i zwłaszcza jak jest słoneczko się ewakuują właśnie na myjnię :rofl: I nas zawsze w soboty jak jest ładnie to jest kolejna na myjnię …… i mój mąż też często w soboty myje samochód :face_with_peeking_eye:

Teraz jest takie zamieszanie z tą benzyną ale myślę że to się uspokoi. Ludzie zawsze panikują na początku. Na granicy z Niemcami też Niemcy do nas przyjeżdżaj bo taniej .

O kurcze ale teraz jest dużo odwołanych wycieczek albo biura podróży robią tak że można darmowo zmienić rezerwacje na coś innego. A kiedy mają lecieć?

Biura to teraz będą schodzić z cen byle ludzie kupili o trochę im się zwróciło …. Te kierunki blisko wojny będą pewnie tanie a z kolei inne alternatywne będą droższe

U nas znajomi mają lecieć jakoś na początku lipca , tak że do tego czasu sama jestem ciekawa czy poleca . :pleading_face:

Do tego czasu to jeż szyszko się pewnie poukłada.

Mam nadzieję że się poukłada . Wojna na ukrainie jak długo trwa . Mam nadzieję że tam nie będzie to tyle trwało . Wgl nie wiem po co te wszystkie wojny na świecie . Kilka osób na świeci psuje cały spokój :pleading_face:

Wojna może i trwać ale loty do tych krajów się ustabilizuje. Na początku zawsze jest chaos

Koło nas jest wojna, ale w obcy kraj gdzie obok toczy się wojna bardziej bym się obawiała . Ja to wgl boję się strasznie tych wojen , to jest coś strasznego

Ja też tak mam, zabijają się i niewinnych ludzi za jaką cenę? Za pieniądze i władzę. Niestety jak świat światem, wszystko się zmienia tylko to się nigdy nie zmienia

Dokładnie. A ci ludzie co to robią mohlfli by sobie żyć tak dobrze , mają już tak poukładane życie , mają zdrowie i pieniędzy nie mało . Wiek już okazały a takie rzeczy robią :pleading_face: to jest smutne . Co oni w głowach mają .