Czy u Was też jest taka panika?

W weekend tankujcie na Orlen ma być kupon w aplikacji na 35 gr . Zawsze to coś :slight_smile:

3 polubienia

Przepraszam ale jego pojebało?

A kobieta bardzo mądra

1 polubienie

teraz mam do pełna za tankowane :grinning:

Maz tankowal 3 dni temu i roznica byla 70 zl wiecej jak tankował kiedys a teraz ;/

Na BP jest też -35 gr a na MOL -30 gr

Ja jeszcze mam auto w naprawie więc nie wiem kiedy mi przyjdzie zatankować

A co masz z autem?

Zepsuło się i czekamy na naprawę a kolejki są

Przykra sprawa :cry: ale walcz o swoje dla Was! :muscle:t2:

1 polubienie

O to ja tam nieraz bywam :smile:

Powodzenia obyś jak najszybciej dostała. Nie wiem jak u ciebie ale u mnie to bez auta jak bez ręki

1 polubienie

A co się zepsuło? Pytam z tego względu , że mój jest mechanikiem i trochę się tym interesuje :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

1 polubienie

dzisiaj dostał list od komornika i mam wybrać odkręcić to lub stan wojenny
wybrałam stan wojenny :wink:
15.06 prawdopodobnie będę mieć sprawę, chat GPC mi generuję pytania i odpowiedzi które padają na sali sądowej :innocent:

3 polubienia

I dobrze wybrałaś , brawo :clap: na pewno będą po Twojej stronie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Trzeba zawalczyc o siebie ! Bardzo dobrze wybralas . Nie poddawaj sie , trzymam kciuki , zeby wszytsko poszlo po Twojej mysli

Już nie mamy go 3 tygodnie :face_holding_back_tears: i jakoś dajemy radę ale mąż to jak lew w klatce łazi bo się denerwuje że nie mamy a to jego ukochany samochodzik

@magdallenka08971 niestety najgorsza naprawa z możliwych …. Uszkodzenie mechaniczne automatycznej skrzyni biegów. Już nam nasz mechanik polecił gościa i auto laweta przetransportowane ale gościu jest dobry i ma terminy, obiecał nas wcisnąć i do 2 tygodni zabrać się za niego i tak czekamy

@Molly walcz walcz, życzę dużo siły i cierpliwości w tym

1 polubienie

Tak to jest z mechanikami , mój też wiecznie nie ma czasu a skrzynie automatyczne to najgorsze co może być i właśnie mało kto potrafi je dobrze zrobić no i też pewnie sporo zapłacicie za naprawę :confused: mój zawsze mówi , że skrzynie automatyczne są fajne jak chodzą , a jak się zepsują to zawsze wysokie koszta

No koszty są zobaczymy co będzie w środku jak odkręci i zobaczy.

dziękuję dziewczyny :blush:

1 polubienie

To prawda. Ale ja i tak bym nie zamieniła mojego automatu na manual :sweat_smile:

1 polubienie