W weekend tankujcie na Orlen ma być kupon w aplikacji na 35 gr . Zawsze to coś ![]()
Przepraszam ale jego pojebało?
A kobieta bardzo mądra
teraz mam do pełna za tankowane ![]()
Maz tankowal 3 dni temu i roznica byla 70 zl wiecej jak tankował kiedys a teraz ;/
Na BP jest też -35 gr a na MOL -30 gr
Ja jeszcze mam auto w naprawie więc nie wiem kiedy mi przyjdzie zatankować
A co masz z autem?
Zepsuło się i czekamy na naprawę a kolejki są
Przykra sprawa
ale walcz o swoje dla Was! ![]()
O to ja tam nieraz bywam ![]()
Powodzenia obyś jak najszybciej dostała. Nie wiem jak u ciebie ale u mnie to bez auta jak bez ręki
A co się zepsuło? Pytam z tego względu , że mój jest mechanikiem i trochę się tym interesuje ![]()
![]()
dzisiaj dostał list od komornika i mam wybrać odkręcić to lub stan wojenny
wybrałam stan wojenny ![]()
15.06 prawdopodobnie będę mieć sprawę, chat GPC mi generuję pytania i odpowiedzi które padają na sali sądowej ![]()
I dobrze wybrałaś , brawo
na pewno będą po Twojej stronie ![]()
Trzeba zawalczyc o siebie ! Bardzo dobrze wybralas . Nie poddawaj sie , trzymam kciuki , zeby wszytsko poszlo po Twojej mysli
Już nie mamy go 3 tygodnie
i jakoś dajemy radę ale mąż to jak lew w klatce łazi bo się denerwuje że nie mamy a to jego ukochany samochodzik
@magdallenka08971 niestety najgorsza naprawa z możliwych …. Uszkodzenie mechaniczne automatycznej skrzyni biegów. Już nam nasz mechanik polecił gościa i auto laweta przetransportowane ale gościu jest dobry i ma terminy, obiecał nas wcisnąć i do 2 tygodni zabrać się za niego i tak czekamy
@Molly walcz walcz, życzę dużo siły i cierpliwości w tym
Tak to jest z mechanikami , mój też wiecznie nie ma czasu a skrzynie automatyczne to najgorsze co może być i właśnie mało kto potrafi je dobrze zrobić no i też pewnie sporo zapłacicie za naprawę
mój zawsze mówi , że skrzynie automatyczne są fajne jak chodzą , a jak się zepsują to zawsze wysokie koszta
No koszty są zobaczymy co będzie w środku jak odkręci i zobaczy.
dziękuję dziewczyny ![]()
To prawda. Ale ja i tak bym nie zamieniła mojego automatu na manual ![]()