Czy przebywanie na mrozie hartuje organizm?

Taak, faktycznie sporo celebrytek reklamuje wózki ale najgorsze co można zrobić to kupić w ciemno z polecenia :face_with_peeking_eye: na własnym przykładzie - byłam nastawiona na dany wózek, w internecie oh i ah, świetny. Pojechaliśmy na targi i rozczarowanie bo wózek nie okazał się tak fajny jak miał być :sweat_smile: jednak warto się przejechać do sklepu popatrzeć pojeździć i dopasować :grinning:

1 polubienie

Masz rację , warto pojechać i stacjonarnie zobaczyć wózek. Można sprawdzić czy lekko się prowadzi i naprawdę mu się porządnie przyjrzeć.

No to ja tak kupiłam wózek. Bo miałam sprawdzoną markę, przecież taki sam miałam przy starszej okazuje się że jednak nie taki sam skrzypi dziwnie się go prowadzi. Dlatego mówię już z gondolą się przemęczę bo i tak mała ma już 4 miesiące. A jeszcze w międzyczasie zmieniłam auto I nagle ten stelaż nie do końca dobrze wchodzi.

Problem jest taki że nie zawsze jest możliwość przetestowania i sprawdzenia sobie wózka.
Też wiele sklepów zaczyna się zamykać albo zmniejszać swoje przestrzenie i są tylko popularne dość drogie modele. Ja osobiście chciałam zobaczyć wózek Milukids i w Lublinie nigdzie takiego modelu na żywo nie zastałam

Też masz tutaj rację bo o ile w dużych miastach znajdzie się kilka sklepów z wózkami , tak w mniejszych miastach może być już problem.

Takie ceny są raczej w sklepach stacjonarnych znanych marek, A jak poszukać w internecie czy coś to znajdzie się jakiś tańszy model z tych mniej popularnych i znanych tak zwane no name za 700 zł max 1000.
Pytanie kto jaki ma budżet i czy podchodzi do zakupu wózka zdroworozsądkowo.

1 polubienie

Zdroworozsadkowo to tez patrzec na bezpieczenstwo. Bo te no name to nie za bardzo spelniaja normy bezpieczeństwa i nikt tego nie sprawdza a my wsadzamy tam noworodka. Ale mysle ze kazda firma ma tez budzetowy wozek tak samo jak ten pro super hiper. Trzeba patrzeć w necie i wybrac kilka dla nas najlepszych pod roznymi wzgledami

Ja się cieszę że mnie ominęło to szukanie i że dostałam w spadku

1 polubienie

Tak w mniejszych miastach masz 1 max 2 sklepy z takimi artykułami dziecięcymi i wózkami
@Michaska to jest jakiś plus hahaha. Ja tylko patrzyłam na wielkość gondoli dobre prowadzenie i na cenę haha

A ja az czekalam az bede szukac wozka ! W necie sprawdzalam modele,kolory, mega mnie to jaralo :heart: a jak pojechałam zobaczyc bebetto bylam mega podekscytowana :heart:

Mnie szczerze wkurzało i nie wiem czy to było moje szczęście czy teraz to tak wygląda że na siłę w każdym sklepie chciano mi wcisnąć cybexa.

zdecydowanie hartuje organizm i też są inne plusy wychodzenia na spacery dotlenienie się, dziecko ma lepszy sen, ale też trzeba pamiętać o kremie na mróz bez dodatku wody ubiorze na cebulke bo jak się leży to jednak zimno ciągnie i jeszcze warto używać spiworka na ziemię który grzeję i nie przepuszcza tak zimna

1 polubienie

My akurat pojechaliśmy na targi i tam byli przedstawiciele kilku marek, świetna sprawa, przetestowaliśmy co chcieliśmy i udało nam się wybrać i jeszcze dostać rabacik :grinning:

3 polubienia

To super sprawa. U nas akurat były tego typu targi i jak ja już byłam na porodówce

To prawda targi są fajne bo wszystko Q jednym miejscu. Tak jak targi slubne.

Tez uwielbiam takie targi, mega wybor produktow, specjalisci zawsze doradza, pokaza i ceny spoko zawsze jakis rabat lub prezent sie dostanie;)

Taaak bo cybex to Mercedes wśród wózków. Jakoś nie urzekł mnie żaden. Znajoma kupiła cybex gazelle. Masakra za darmo bym tego nie chciała. Jakoś wykonania żadna, materiał okropny do tego gondola w której czuć pod ręką druty i zero regulacji daszka do gondoli. Tyle że sam buja dzieckiem :face_with_diagonal_mouth::face_with_diagonal_mouth:

2 polubienia

Moja koleżanka też tylko Cybex i Cybex :crazy_face: kupiła 2w1 za prawie 6 tysięcy :speak_no_evil::hear_no_evil::see_no_evil: ze 3 miesiące temu wystawiła go za 5 tysięcy (bo mówi że za mniej nie sprzeda, fakt jest bardzo poszanowany ale jednak używany). Na razie się nie sprzedał, ale coś czuję że jak nie obniży ceny to jednak ciężko go będzie sprzedać….

1 polubienie

Haha jasne myślę ze nawet za 3 tys będzie ciężko. Bo nie oszukujmy się jak kogoś stać na cybex to nie będzie kupował używanego tylko nowy a jak kogoś nie stać to kupi sobie nowy za 1000-1500 albo używany jeszcze tańszy. Takie rzeczy drogie są ciężko sprzedawane. Mnie osobiście cybex nie urzekł

1 polubienie

Jestem tego samego zdania :smiling_face_with_three_hearts: mnie właśnie też nie, a dodatkowo cena odstrasza :stuck_out_tongue_winking_eye:

Mam pytanie ty masz Carello Bravo tam jest spacerówka obrotowa? Bo ja coraz bardziej rozglądam się za tą spacerówką i chciałam Lionelo Mika, ale czytam że tam daszek jest dramatycznie krótki. A dziś wyświetla mi się reklama tego carello i tak właśnie się zastanawiałam.

Ktoś ma może Carello Alfa? Szukam opinii