No jak tylko wygladem ? Kazda rzecz ma jakas specyfikacje, dlugosc gondoli, wage, wielkosx kol, amortyzacje, montowanie spacerowki przod-tyl. To bylo w sumie zawsze, nie jest to jakas nowosc. 10 lat temu jak moja siosyta wybierala wozek to juz byly takie mozliwosci. Oczywiscie przez to tez rozni sie wyglad ![]()
Ja swój też otrzymałam “w spadku”
ale w sumie biorąc po uwagę teraźniejsze możliwości, tak jak pisze @Mamina że tyle rzeczy trzeba wziąć pod uwagę podczas wyboru, że w sumie to cieszę się że ten wybór miałam chociaż z głowy i nie musiałam nad tymi wszystkimi opcjami się zastanawiać, bo tak to myślę że wybór nie należy do najłatwiejszych ![]()
![]()
Ja też właśnie miałam pierwszy wózek w spadku i średnio mi sie przydał. Skoro dostałam to myślałam , że jakie ma znaczenie co to za wózek. Jednak jak syn wyrósł z niego po dwóch czy tych trzech miesiącach to się u mnie zmieniło myślenie
Ja dostałam taki w starym stylu i gondola była dość długa. Generalnie na to co korzystam czyli spacery po osiedlu (mieszkam w mieście) to mi się on sprawdza. Teraz zrobiłam z niego spacerówkę . Przynajmniej nie boję się że ktoś mi go ukradnie z klatki schodowej ![]()
Tym bardziej że koszta nowych wózków to są też od sasa do lasa a już jak zobaczyłam bodajże cybek za prawie 20 000 to ja mówię Boże drogi po co na co zwłaszcza gondola która maksymalnie przyda się na sześć miesięcy
Tak, jak zobaczyłam ceny wózków to włosy deba staja, a przecie tak jak piszesz gondolę używa się raptem parę miesięcy
To prawda te ceny zwalają z nóg, a rzeczywiście gondola na długo się nie przyda, spacerówka później już bardziej ale też bez przesady żeby takie pieniądze kosztowały ![]()
Tym bardziej że powiedzmy sobie wiele tych spacerówek z zestawu są bardzo ciężkie i mało poręczne. Ja na przykład mam teraz Joie i niby wzięłam podobny model jak miałam 5 lat temu ale jest taka różnica jest taki rozklekotany. No i mimo wszystko stelaż bardzo dużo zajmuje w bagażniku mimo że mam suva. Dlatego tak już powoli się zastanawiam i szukam jakichś fajnej spacerówki żeby nie zajęła mi tyle miejsca żebyśmy mogli spokojnie pojechać na wakacje
Oj prawda , niektóre spacerówki czy też gondolę są tak duże / nieporęczne , że ciężko je wpakować do samochodu.
Tylko kilka wozkow jest naprawde drogich i to te co celebrytki lubia. Stac je to niech sobie kupuja. Wiekszosc wozkow jednak jest w granicach 3-4 tys.
Ja też mam tej firmy i też dużo miejsca zajmuje w naszym suvie
Dla mnie kwota 3-4tys za wózek też jest dość spora.
Takie czasy, wszystko drozeje, nasze wypłaty tez sa wyzsze.
Masz rację, że spacerówka z zestawu zwykle jest ciężka i nieporęczna i tak czy inaczej później nie zostawia się tej, tylko i tak szuka innej, lżejszej i bardziej poręcznej, która zajmuje mniej miejsca
i wydaje kolejne pieniądze ![]()
To prawda , a one i tak często dostają je za darmo. Dla firmy to reklama i obie strony zadowolone.
Hahaha ja zobaczyłam wózek na OLX który dziewczyna sprzedawała prawie nowy bo używała go tylko w domu. A jak mi pokazała że gondola jest wentylowana to w szoku byłam że tak się da. Zacofana z wózkami jestem strasznie ![]()
to był biznes życia. Kupiłam mało używany który wyglądał jak nowy za 350zl a loz jej sprzedałam za 450 ![]()
![]()
Też uważam że kwota trzech czterech tysięcy za wózek jest spora zwłaszcza że często i tak po około półtora roku zmienia spacerówkę bo jest za duża
@Mamina tylko często rzeczy są droższe o 10-15%, a zarobki Max o 5%
Dla mnie tez😉
To super , że tak ci się udało
czasem można zrobić fajny biznes ![]()
Ja też widuję fajne wózki do oddanie na grupie fb “oddam za darmo”. Niektóre są w bardzo dobrym stanie