Czy przebywanie na mrozie hartuje organizm?

No jak tylko wygladem ? Kazda rzecz ma jakas specyfikacje, dlugosc gondoli, wage, wielkosx kol, amortyzacje, montowanie spacerowki przod-tyl. To bylo w sumie zawsze, nie jest to jakas nowosc. 10 lat temu jak moja siosyta wybierala wozek to juz byly takie mozliwosci. Oczywiscie przez to tez rozni sie wyglad :smiley:

1 polubienie

Ja swój też otrzymałam “w spadku” :stuck_out_tongue_winking_eye: ale w sumie biorąc po uwagę teraźniejsze możliwości, tak jak pisze @Mamina że tyle rzeczy trzeba wziąć pod uwagę podczas wyboru, że w sumie to cieszę się że ten wybór miałam chociaż z głowy i nie musiałam nad tymi wszystkimi opcjami się zastanawiać, bo tak to myślę że wybór nie należy do najłatwiejszych :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

Ja też właśnie miałam pierwszy wózek w spadku i średnio mi sie przydał. Skoro dostałam to myślałam , że jakie ma znaczenie co to za wózek. Jednak jak syn wyrósł z niego po dwóch czy tych trzech miesiącach to się u mnie zmieniło myślenie

Ja dostałam taki w starym stylu i gondola była dość długa. Generalnie na to co korzystam czyli spacery po osiedlu (mieszkam w mieście) to mi się on sprawdza. Teraz zrobiłam z niego spacerówkę . Przynajmniej nie boję się że ktoś mi go ukradnie z klatki schodowej :rofl:

1 polubienie

Tym bardziej że koszta nowych wózków to są też od sasa do lasa a już jak zobaczyłam bodajże cybek za prawie 20 000 to ja mówię Boże drogi po co na co zwłaszcza gondola która maksymalnie przyda się na sześć miesięcy

1 polubienie

Tak, jak zobaczyłam ceny wózków to włosy deba staja, a przecie tak jak piszesz gondolę używa się raptem parę miesięcy

To prawda te ceny zwalają z nóg, a rzeczywiście gondola na długo się nie przyda, spacerówka później już bardziej ale też bez przesady żeby takie pieniądze kosztowały :face_with_peeking_eye:

Tym bardziej że powiedzmy sobie wiele tych spacerówek z zestawu są bardzo ciężkie i mało poręczne. Ja na przykład mam teraz Joie i niby wzięłam podobny model jak miałam 5 lat temu ale jest taka różnica jest taki rozklekotany. No i mimo wszystko stelaż bardzo dużo zajmuje w bagażniku mimo że mam suva. Dlatego tak już powoli się zastanawiam i szukam jakichś fajnej spacerówki żeby nie zajęła mi tyle miejsca żebyśmy mogli spokojnie pojechać na wakacje

Oj prawda , niektóre spacerówki czy też gondolę są tak duże / nieporęczne , że ciężko je wpakować do samochodu.

Tylko kilka wozkow jest naprawde drogich i to te co celebrytki lubia. Stac je to niech sobie kupuja. Wiekszosc wozkow jednak jest w granicach 3-4 tys.

1 polubienie

Ja też mam tej firmy i też dużo miejsca zajmuje w naszym suvie

Dla mnie kwota 3-4tys za wózek też jest dość spora.

1 polubienie

Takie czasy, wszystko drozeje, nasze wypłaty tez sa wyzsze.

1 polubienie

Masz rację, że spacerówka z zestawu zwykle jest ciężka i nieporęczna i tak czy inaczej później nie zostawia się tej, tylko i tak szuka innej, lżejszej i bardziej poręcznej, która zajmuje mniej miejsca :wink: i wydaje kolejne pieniądze :woman_shrugging:t2:

1 polubienie

To prawda , a one i tak często dostają je za darmo. Dla firmy to reklama i obie strony zadowolone.

1 polubienie

Hahaha ja zobaczyłam wózek na OLX który dziewczyna sprzedawała prawie nowy bo używała go tylko w domu. A jak mi pokazała że gondola jest wentylowana to w szoku byłam że tak się da. Zacofana z wózkami jestem strasznie :rofl::rofl: to był biznes życia. Kupiłam mało używany który wyglądał jak nowy za 350zl a loz jej sprzedałam za 450 :grin::grin:

1 polubienie

Też uważam że kwota trzech czterech tysięcy za wózek jest spora zwłaszcza że często i tak po około półtora roku zmienia spacerówkę bo jest za duża

@Mamina tylko często rzeczy są droższe o 10-15%, a zarobki Max o 5%

1 polubienie

Dla mnie tez😉

To super , że tak ci się udało :slight_smile: czasem można zrobić fajny biznes :slight_smile:

1 polubienie

Ja też widuję fajne wózki do oddanie na grupie fb “oddam za darmo”. Niektóre są w bardzo dobrym stanie