Ja lubię jak ktoś dobrze zrobi , sama nigdy nie robiłam
Ja zjem pod każdą postacią tylko nie z cebulą
Ja miałam wczoraj ! Idealne na taką pogodę
ja dziś zrobiłam karczek, ziemniaki i mizerię ![]()
Tyyyyyyyy ja miałam to samo i Ty wiesz ze mniam wczoraj foto wrzucić ? Kurka rurka czytasz w myślach ![]()
![]()
![]()
Pestki z papryki i bialy środek zawierają dużo blonnika a ja to.wykrawam , Tez tak macie ? ![]()
Do tego kruonik.
A jutro biały barszcz zrobie albo poprostu pieczona białą kiełbaskę z ziemniaki i mizerią
@Michaska mniam
narobiłaś ochoty muszę po urlopie zrobić bo duzo cukini mam od teściowej
@Karolinnna mizeria
kochaaaam
U nas cukini a cukini tak samo po horyzont z tym że od sąsiadów plus ogorki ,fasolka, potem dynie beda.oferowała też rabarbar ale ja nie za bardzo lubię a kiedyś i ckasta jadałam i kompot piłam , ale to za dziecka .
Cudownie
takie swojskie świeże warzywka to skarb. Ja uwielbiam.
Rabarbar lubię
robię syrop do lemoniady i cissto jogurtowe z rabarbarem mniam
Ja się zawsze tego pozbywam
pestek z papryki bym nie zjadała obrzydzają mnie
że ich tak dużo w jednym miejscu ![]()
naprawdę ? Obrzydzaja ? Wooow no powiem Ci ze jestes pierwsza osobą ktora to mówi bo nigdy wcześniej nikt mi tego nie mówił że pestki go brzydzą ![]()
ale heca ![]()
![]()
No co Ty ?
ja akurat wycinam wszystko ale czasmi trafi jakas pestka albo ta biała część
Kiedyś wyczytałam że to się nazywa trybofobia - lęk przed dziurami w małych skupiskach ![]()
![]()
Strasznie mnie takie rzeczy obrzydzają
Za mna tez chodzi od paru dni chyba zrobie na weekend;)
No właśnie też miałam od teściowej więc najpierw jako kotlety w panierce, potem faszerowane a potem leczo … jakbym jeszcze miała to bym zrobiła placki z cukini ![]()
@DaNutka no widzisz…. Chyba przez te upały robimy obiady takie dość lekkie i szybkie
A co dziś macie na obiad ? Musze się czymś zainspirować
Ja nie mam właśnie pomysłu. Może pójdziemy gdzieś z mężem …. Jest tak gorąco że nie chce mi się gotować
O placki zmieniaczane z cukinia też robiłam już
@Karolinnna u mnie dzisiaj maczek na trasie wpadnie a potem jakaś kolacja w Krakowie ![]()
Uuu maczek by wleciał ![]()
muszę dziś kupić cukinie i takie kotleciki zrobić ![]()
U mnie pałki z kurczaka ziemniaki i mizeria ![]()
Niewiem czy znacie ta apke ale mozna kupic codziennie diete z roznych diet za 39.99 lub 40.99 w tym 5 posilkow wczoraj mielismy z kuchni wikinga
Na tej aplikacji ?
szkoda że do mnie nie dowożą ![]()