Co przygotowujecie do jedzenia na obiad?

5 dan za 40 dyszki to super opcja :heart_eyes::heart_eyes: jeszcze w taki ukrop :smiley:
Maialam dwie takie apki ale usunęłam jak urodziłam boooo ciągle miałam komunikat że pamięć pełna i coś za coś i wolałam zdjęcia zrobić córce jak mieć tez apki :sweat_smile::sweat_smile:

Ja dziś jednak nie gotuję nic , został mi krupnik i go zjadłyśmy i poprawimy solo makaronem bo lubią obie :smiley::smiley:

1 polubienie

Do mnie tez nie ale zamawiam do mamy :rofl::rofl:sa tez paczki z biedronki owocow albo produktow spożywczych za 11.99 ale jeszcze nie bralam

O to Biedronkowa paczkę brałam :joy: jak pojeidzmy do jakiegoś miasta to zerknę dzień wcześniej może się uda :joy:

Ja sobie ugotowałam pierogi z mięsem które miała zamrożone od cioci …… ale jak mąż wróci to może pójdziemy coś zjeść do takiej knajpki obok nas

Zrobiłam szarpane kotleciki. Bo znalazłam jedną małą pierś z kurczak i trzeba było ją rozmnożyć na 5 osób :joy:

I to jest prawdziwa gospodyni , która wyczaruje jedzenie z niczego . Co dodałaś ?

Pieczarki paprykę cebulę i szynkę :joy::joy: i smażyłam na grillu elektrycznym żeby jak najmniej tłuszczu

O to muszę wypróbować w takiej konfiguracji tylko mężowi to muszę więcej mięsa . :rofl:

Lekkie idealne na taką pogodę

A ja poszłam do knajpki i zmówiłam właśnie naleśniki z serem, bitą śmietaną i owocami … a mąż placki ziemniaczane z gulaszem

My często korzystaliśmy i braliśmy sobie z kawiarni i piekarni paczki :blush:

1 polubienie

Uuu mniamiii :heart_eyes: zjadło by się takie owocowe :heart_eyes:

Były mega pyszne :rofl:

Pyszotka, wszamałabym takie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

U mnie dziś jadalnia na mieście ale jutro wrzucam filet z łososia do piekarnika do tego może pieczone ziemniaki :slight_smile:

U mnie rybka frytki i sałatka z pekińskiej :heart_eyes::joy:

1 polubienie

Ooo na sałatkę nic nie mam :scream:

U nas wtedy są buraczki w zanadrzu hihi

1 polubienie

Obiad przykładnej żony haha

3 polubienia