Co przygotowujecie do jedzenia na obiad?

Ja daje surowy, kiedyś koleżanka mi tak poleciła i faktycznie w piekarniku się zrobi normalnie :smiley: @Karolinnna mięso też surowe

1 polubienie

Musze sprobowac z surowym;)

1 polubienie

Ja również uwielbiam gołąbki i własnie nie wiem czy nie zrobię jutro z ja daję mięso mielone surowe, a ryż gotuje 10min i daje jeszcze cebulę przysmażoną, sól pieprz, jajko i jak dobrze pamiętam to tyle;) i zazwyczaj jemy z sosem pieczarkowym i pieczarkami;) dzieci uwielbiają;) Ostatnio ugotowałam fasolkę po bretońsku to mąż zjadł tylko raz , syn starszy raz a resztę ja jadłam przez 3 dni :rofl: ,

Za mną chodzą też gołąbki :smiley: i planuje zrobić :upside_down_face::smiling_face:

Ja dziś robię bigos na krótko :smiling_face:

U mnie leczo od teściowej. I tak zjadliwe haha :smiley:

U mnie placki ziemniaczane ze śmietanką :heart_eyes::face_holding_back_tears:

Placki to znowu będą za mną chodzić :see_no_evil::see_no_evil: a niedawno robiłam :smile:

1 polubienie

Pyszne były :joy: dodałam zielonej cebuki i śmietany :joy:

1 polubienie

Ja ostatnio zjadłam z jogurtem naturalnym i dżemem :smile:

1 polubienie

Ooo to jeszcze nie próbowałam jeść z dżemem :flushed: takie na słodko ciekawe ja tam lubię kombinować ze smakiem to wybrukuje :face_holding_back_tears:

Niejadlam nigdy i jak dobre ? :wink:

Na słodko nigdy nie jadłam placków ziemniaczanych, ciekawi mnie ten smak :face_with_monocle::face_with_monocle:

Z twarogiem i śmietaną ahhh to był smak mojego dzieciństwa :white_heart:

Ja to tylko na słodko lubię z cukrem i twarożkiem :grinning:

Ale że placki ziemniaczane :flushed: ciekawe połączenie smaków :face_holding_back_tears:

A u mnie dzisiaj była wątróbka , nie wiem czy lubicie ale ja uwielbiam . I jadłam pierwszy raz po urodzeniu . Wczoraj sobie o niej przypomniałam i musiałam dzisiaj zrobić .

Ja nie przepadam :face_with_peeking_eye: ale to może dlatego że jeszcze takiej dobrej nikt mi nie zrobił :sweat_smile::sob: ja za to miałam pierogi na słodko z truskawkami :strawberry::heart_eyes:

1 polubienie

Taak , bardzo pyszne :see_no_evil: @Karolinnna jak zrobisz to daj koniecznie znać czy Ci smakowało :smiley:

1 polubienie

No ja bym placków ziemniaczanych na słodko chyba nie zjadła

1 polubienie

Ja uwielbiam łączyć smaki :joy: mąż mi się dziwi co ja jem , on by po takim miał rewolucję a ja nie haha