O placki ziemniaczane u nas często są , chociaż ostatnio zaczynamy się przerzucać na prazuchy 
My dziś na obiad zupa lazaniowa , bardzo za mną chodzi normalna lazania ale ta wersja jest bez sera i beszamelu więc mniej spalania kalorii po takim obiedzie 
1 polubienie
Koniecznie spróbuj, dla mnie jest mega 

U nas jutro na obiad Ala spaghetti, makaron z sosem pomidorowym i do tego mielona pierś z indyka. Trochę bolognese, ale pozmieniane pod nas
mój mąż bardzo lubi mięso z indyka i w ogóle drób, więc w sumie robię to pod niego 
2 polubienia
Oo nie jadłam jeszcze z indyka , muszę tak wypróbować na pewno też mi zasmakuje 
1 polubienie
Bardzo dobre jest, polecam 
1 polubienie
Ja na początku średnio lubiłam, ale jakoś zaczęłam jeść przez męża i mi smakuje haha
chociaż i tak bolognese to u mnie najlepsze jest z wołowina 
Mi ostatnio za dużo po głowie chodzi
chlebek bananowy, placki z burakami, ahhh i żurek 
A jadłaś z parówkami albo kiełbaską ? 
@DDoominika mi właśnie mięso mielone z indyka nie podchodzi jakoś
ale za to uwielbiam udziec z indyka zapiekany z marchewką i cebulką 
Mam to samo z indyka ani mielone ani gulaszu za bardzo nie lubię. Jak teściowa zrobi to zjem ale w domu u siebie nigdy nie kupuję
Ja też mielonego z indyka nie lubię . Być może nie potrafię go dobrze zrobić , bo zawsze wychodzi mi suche. Za to udziec z indyka taki pieczony w piekarniku to bardzo lubię.
A co dzisiaj i jutro macie dobrego ? 
Ja będę robić na dziś kotleta schabowego z ziemniakiem i sałatka coleslaw
Update, maz sie pomylił i kupił sznycle z indyka wiec dziś kotlety z indyka a nie schabowe
ale bardzo dobre i smażone w AF
Pop dawno nie jadłam indyka
Ja sporo robię z indyka jakiś pulpecików w sosie, właśnie spaghetti, no i mąż raz robił coś jak sznycle z indyka, to też były bardzo dobre