Co przygotowujecie do jedzenia na obiad?

My mieliśmy rybkę :smiling_face_with_three_hearts:

Ja też tego nie lubię , a zazwyczaj jak chce sos zrobić to czego w lodówce braknie i tak wkoło :face_with_hand_over_mouth:

My dzisiaj jedliśmy placek po cygańsku , więc w końcu placki zjadłam :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Łooooo to teraz poleci , i kazda tu piszącą o plackach wkrótce też zrobi któraś z wyżej wymianych propozycji :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

A u nas tradycyjnie jak w nd rosół i kotlet :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Mmmm wygląda apetycznie. U nas był wczoraj kotlecik. Dziś wieprzowa polędwica z AF

Ale wygląda smacznie , zobaczyłam to o takiej godzinie i jestem teraz Głodna :face_with_hand_over_mouth:

U mnie dziś pierwszy raz domowe sushi a na jutro w planie rybka :fish: ale chce upiec więcej i z części zrobić rybę po grecku, bo dawno była a wszyscy w domu uwielbiamy :fish::heart:

A ja mam w planie zrobić rybę po japońsku :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

@magdallenka08971 o też bardzo lubię :smiling_face_with_three_hearts: zawsze robię na Boże Narodzenie :hugs:

Ja też zawsze robię i na Wielkanoc . Ale chodzi za mną cały czas , więc muszę zrobić :smiley: a po grecku to zjem bo zjem :face_with_peeking_eye:

O raaaany,wszamałabym :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: juz wieki nie jadłam , u nas w rodzinie często gęsto na imprezkach była taka

Wczoraj byly placki ziemniaczane ! Zaprosilismy na obiadokolacje dziadkow wiec zdjecia brak :rofl: znieknely tak szybko :rofl: ja do tego zrobilam gulasz wegierski :heart:

1 polubienie

Masz foto ? To dawaj ,chociaż oczami się najem :grin::grin::grin: u nas znów kotlet z niedzieli dziś :sweat_smile:

Ale pysznie wygląda :heart_eyes:

U mnie ryba po grecku jest w Boże Narodzenia zazwyczaj :upside_down_face: tylko ja robię z marchewka samom, bo wiem że niektórzy dodają pietruszki chodź z pietruszką to nie moje smaki.

Ja dziś kupiłam szparagi i będzie makaron z boczkiem i szparagami :upside_down_face::grin:

1 polubienie

U mnie dzisiaj kluski slaskie z gulaszem a dzieci maja bulki na parze z sosem truskawkowym :wink:

Ooo uwielbiam kluski śląskie

@Mamina o nie! Znowu mi przypomniałaś o plackach :yum::joy:

Ja na szczęście zjadłam w niedzielę , to już mi przeszła trochę ochota :smiling_face::face_with_hand_over_mouth:

My dziś mieliśmy ! Więc pragnienie zaspokojone

1 polubienie