Co przygotowujecie do jedzenia na obiad?

Haha dobry pomysł :rofl::see_no_evil:

Moja mama też takie robi to był właśnie patent na przemycenie warzyw dla chłopców jak byli mali

Ostatnio robiłam grochowa a potem placki z kaszy gryczanej i białego sera z sosem pomidorowym, a dzisiaj kebab z mięsem szarpanym w bułce picie.

Ooo też lubię przepisy z Ania gotuje :smiley: dziś akurat weszło ciasto z jej strony :smiley:

Przypomniałaś mi że ja kiedyś robiłam jakieś placki z kaszy gryczanej i fety chyba ale nie pamiętam co tam jeszcze było :thinking: ale muszę przeszukać gdzie mam przepis bo to pyszne bylo

Ja wlasnie tez , te domowe smakuja calkiem inaczej :melting_face::smiling_face:

Tez uwielbiam jej przepisy jak juz szukam to tylko u niej bo wiem ze bedzie dobre :smiling_face:

U nas też jeśli coś z przepisu to tylko Ania gotuję;) widzę wiele osób gotuje z nią :wink: mąż też jak coś gotuję i coś chce wiedzieć to wchodzi ja przepis Ani;)

Ja to juz jak cos szukam to na samej gorze mi jako pierwsza zawsze wyskakuje :smiling_face:

A co dobrego robiłaś ? :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Ja czasami jeszcze oglądam na yt :see_no_evil:

Ja tez jak mam wiecej czasu, ale tak to wole przepis na szybko przeczytac

Ja uwielbiam na tt oglądać jak ktoś gotuje bo tam właśnie szybko pokazuje, YT kojarzy mi się z programami kulinarnymi a to już chyba nie moja bajka żeby tak siedzieć i oglądać.
Za każdym razem jak piekę biszkopt do tortu to mówię że spisze sobie te proporcje i przepis od sugerlady bo go szukam po tym yt, na szczęście ona ma to podane w opisie :sweat_smile:

Mniam :wink: ostatnio tez robiłam, nawet synek jadł gdzie byłam w szoku ze lubi :wink:

1 polubienie

To ciasto z mascarpone :smiley: mąż sobie zażyczył do pracy na imieniny ciasto, które można wziąć do ręki i zjeść (nie takie,które trzeba jeść z talerzyka :smile:). Polecam wypróbować , wyszło naprawdę dobre, zresztą zjedli całe to znaczy,że smakowało :smiley:

To chyba takie podobne do milky way ?

Ja lubię robić takie bez pieczenia, herbatniki albo z biszkopcikami na dnie :see_no_evil:

Ta kapusta jest najlepsza :speak_no_evil:

Robilam z twgo przepisu cos na zasadzie ciasta W-Z. Czyli czekoladowy biszkopt przekozony kremem smietankowo mascarpone ale dodatkowo powidlami wisniowymi. Podalam takie ciasto na swieta. Alez to bylo kooooooozak !

2 polubienia