Haha dobry pomysł ![]()
![]()
Moja mama też takie robi to był właśnie patent na przemycenie warzyw dla chłopców jak byli mali
Ostatnio robiłam grochowa a potem placki z kaszy gryczanej i białego sera z sosem pomidorowym, a dzisiaj kebab z mięsem szarpanym w bułce picie.
Ooo też lubię przepisy z Ania gotuje
dziś akurat weszło ciasto z jej strony ![]()
Przypomniałaś mi że ja kiedyś robiłam jakieś placki z kaszy gryczanej i fety chyba ale nie pamiętam co tam jeszcze było
ale muszę przeszukać gdzie mam przepis bo to pyszne bylo
Ja wlasnie tez , te domowe smakuja calkiem inaczej ![]()
![]()
Tez uwielbiam jej przepisy jak juz szukam to tylko u niej bo wiem ze bedzie dobre ![]()
U nas też jeśli coś z przepisu to tylko Ania gotuję;) widzę wiele osób gotuje z nią
mąż też jak coś gotuję i coś chce wiedzieć to wchodzi ja przepis Ani;)
Ja to juz jak cos szukam to na samej gorze mi jako pierwsza zawsze wyskakuje ![]()
A co dobrego robiłaś ? ![]()
Ja czasami jeszcze oglądam na yt ![]()
Ja tez jak mam wiecej czasu, ale tak to wole przepis na szybko przeczytac
Ja uwielbiam na tt oglądać jak ktoś gotuje bo tam właśnie szybko pokazuje, YT kojarzy mi się z programami kulinarnymi a to już chyba nie moja bajka żeby tak siedzieć i oglądać.
Za każdym razem jak piekę biszkopt do tortu to mówię że spisze sobie te proporcje i przepis od sugerlady bo go szukam po tym yt, na szczęście ona ma to podane w opisie ![]()
Mniam
ostatnio tez robiłam, nawet synek jadł gdzie byłam w szoku ze lubi ![]()
To ciasto z mascarpone
mąż sobie zażyczył do pracy na imieniny ciasto, które można wziąć do ręki i zjeść (nie takie,które trzeba jeść z talerzyka
). Polecam wypróbować , wyszło naprawdę dobre, zresztą zjedli całe to znaczy,że smakowało ![]()
To chyba takie podobne do milky way ?
Ja lubię robić takie bez pieczenia, herbatniki albo z biszkopcikami na dnie ![]()
Ta kapusta jest najlepsza ![]()