Co przygotowujecie do jedzenia na obiad?

Oo jjaaaa, mniam a u nas była kasza pęczak z kurczakiem w sosie i środowa mloda kapustka bo została :blush: :blush:

1 polubienie

Jejku, jak to pysznie wygląda :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Dawno nie jadłam kaszy peczak, muszę chyba zrobić w któryś dzień

U nas dzisiaj byly frytki i zapiekana piers z kurczaka. Cos na zasadzie kotlet kebab czyli podsmazylam kurczaka jak na kotlety w tym ze tylko posypalam przyprawa do kebabu potem na to polozylam farsz czyli pokrojona w kostke papryke czerwona cebule ogorka konserwowego i kukurydze ktora byla wymieszana z majonezem i ketchupem i na to plaster zoltego sera i zapieklam to… zjedli wszystko :sweat_smile: i juz jest zamowienie ze jutro ma byc to samo :sweat_smile:

U mnie dzis krokiety, jakos mnie naszło na nie i dzieci tez uwielbiaja :slight_smile:

1 polubienie

Ojeeej, ja w tamtym tygodniu jadłam u mamy właśnie z pieczarkami i serem żółtym :hear_no_evil:

1 polubienie

Już wiem co zrobię na obiad :speak_no_evil:

U nas dziś były frytki i ryba ale na jutro ogarnialiśmy kurczaka w sosie że szpinakiem i gorgonzola i makaron do tego :yum:

Jeej jak ja dlugo nie jadlam frytek :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::grinning::grinning: smaka sobie narobilam na tej grupie :grinning::smiling_face:

Dziś robię kirczaka po chińsku. Z mężem uwielbiamy te smaki.

1 polubienie

A ja na szkoleniu 3 dni… ale chlopaka moich narobilam zeby z glodu nie umarli ;p dla meza golabki a dla mlodszego makaron ze szpinakiem… takze przeżyją :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Ja dzisiaj pierogi z miesem ;] ale mam ochote na domowe frytki :wink:

1 polubienie

O rany ale dawno nie jadlam… ja to tylko chińczyk w knajpce :slight_smile: lubie w panierce panko , a kiedys z grzybkami mum wcinałam .
Ryż mają idealne podany a mi się zawsze albo rozgotuje albo niektóre ziarenka beda twarde.

Domowe fryty lubie smażyć z cebulą i na usmażone frytki żółty ser tre na małych oczkach :hugs:

Dzis bedzie domowa pizza. Oczywiscie przepis na ciasto z Ania Gotuje :rofl: co ja bym bez tej Anki zrobila hahahahha.
Przed pizza byl rosołek z wczoraj.
Nie wiem co jutro, ale mam ochote na pieczone ziemniaczki w ziołach

1 polubienie

Ja uwielbiam jej przepisy :star_struck:

Ja jutro robię gołąbki :smiling_face: ostatnio cały czas za mną chodzą

Uwielbiam gołąbki, ale nie robię bo moi chłopaki nie lubią

Ja też u mnie Ania gotuje i kwestia smaku :wink:

Dzieci mojej siostry nie lubią gołąbków i wtedy robię gołąbki bez zawijania z kapustą w środku i o tym nie wiedzą i jedzą ha ha ha