Oo jjaaaa, mniam a u nas była kasza pęczak z kurczakiem w sosie i środowa mloda kapustka bo została
![]()
Jejku, jak to pysznie wygląda ![]()
![]()
![]()
Dawno nie jadłam kaszy peczak, muszę chyba zrobić w któryś dzień
U nas dzisiaj byly frytki i zapiekana piers z kurczaka. Cos na zasadzie kotlet kebab czyli podsmazylam kurczaka jak na kotlety w tym ze tylko posypalam przyprawa do kebabu potem na to polozylam farsz czyli pokrojona w kostke papryke czerwona cebule ogorka konserwowego i kukurydze ktora byla wymieszana z majonezem i ketchupem i na to plaster zoltego sera i zapieklam to… zjedli wszystko
i juz jest zamowienie ze jutro ma byc to samo ![]()
U mnie dzis krokiety, jakos mnie naszło na nie i dzieci tez uwielbiaja ![]()
Ojeeej, ja w tamtym tygodniu jadłam u mamy właśnie z pieczarkami i serem żółtym ![]()
Już wiem co zrobię na obiad ![]()
U nas dziś były frytki i ryba ale na jutro ogarnialiśmy kurczaka w sosie że szpinakiem i gorgonzola i makaron do tego ![]()
Jeej jak ja dlugo nie jadlam frytek ![]()
![]()
smaka sobie narobilam na tej grupie ![]()
![]()
Dziś robię kirczaka po chińsku. Z mężem uwielbiamy te smaki.
A ja na szkoleniu 3 dni… ale chlopaka moich narobilam zeby z glodu nie umarli ;p dla meza golabki a dla mlodszego makaron ze szpinakiem… takze przeżyją ![]()
Ja dzisiaj pierogi z miesem ;] ale mam ochote na domowe frytki ![]()
O rany ale dawno nie jadlam… ja to tylko chińczyk w knajpce
lubie w panierce panko , a kiedys z grzybkami mum wcinałam .
Ryż mają idealne podany a mi się zawsze albo rozgotuje albo niektóre ziarenka beda twarde.
Domowe fryty lubie smażyć z cebulą i na usmażone frytki żółty ser tre na małych oczkach ![]()
Dzis bedzie domowa pizza. Oczywiscie przepis na ciasto z Ania Gotuje
co ja bym bez tej Anki zrobila hahahahha.
Przed pizza byl rosołek z wczoraj.
Nie wiem co jutro, ale mam ochote na pieczone ziemniaczki w ziołach
Ja uwielbiam jej przepisy ![]()
Ja jutro robię gołąbki
ostatnio cały czas za mną chodzą
Uwielbiam gołąbki, ale nie robię bo moi chłopaki nie lubią
Ja też u mnie Ania gotuje i kwestia smaku ![]()
Dzieci mojej siostry nie lubią gołąbków i wtedy robię gołąbki bez zawijania z kapustą w środku i o tym nie wiedzą i jedzą ha ha ha