Farsz z Ania gotuje , ale juz nie daje soku z cytryny bo nie zawsze mam cytrynę ![]()
Dzieki zerkne sobie:)
Też chyba wykorzystam , bardzo lubię te przepisy od Ania gotuje ![]()
Mi większość razy wychodzi, ale denerwuje mnie, że część przepisów jest strasznie pomieszana
tzn, w połowie jest napisane coś, co powinno być przygotowane wcześniej ![]()
Mnie by się to przydało właśnie bo też mam trochę pomnożonych rzeczy. Ale dzisiaj standard musi być pomidorowa z wczorajszego rosołu ![]()
![]()
Dzisiaj rosołek i ziemniaki, kotlety mielone i marchewka z groszkiem ![]()
Ojej typowo niedzielny obiadek
uwielbiam marchewkę z groszkiem !
U nas dzis bedzie lasagne
ja też uwielbiam marchewkę z groszkiem. a ja mam dziś rosól z wczoraj i chińskie też z wczoraj… jak już robię obiad to zazwyczaj zostaje na następny dzień,
A z bułką tartą czy zaklepka ?
Dzisiaj placki ziemniaczane z gulaszem ![]()
U nas dzisiaj krupnik i pierogi z kapustą
dobrze,że tu piszecie, bo zawsze podacie jakiś pomysł, a najgorzej jest właśnie wymyśleć ![]()
U nas placki ziemniaczane z sosikiem z grzybków leśnych oraz mloda kapustka z koperkiem na maśle
![]()
![]()
no powiem Wam mega ![]()
![]()
![]()
![]()
Mmm pychotka!
Jejuuuu, teraz mam slinotok. Kocham placki ziemiaczane.
To prawda;) uwielbiam kapustę
dlatego u mnie często na obiad są gołąbki, łazanki , bigos , kapusta zasmażana
ywioebiak kapustę i mój starszy synek też , młodszy niestety mniej i uwielbia gołąbki ale nie chcę kapusty więc kapusta jest moja ![]()
Czasem ciężko z obiadami ale ostatnio zrobiłam kotlety z pokrojonego na małe kawałki fileta , pieczarki, majonez, ser mozarella, mąka i moje dzieci je uwielbiają;) jutro planuje zrobić kotlety mielone z ziemniaczkami i fasolka w bułce tartej;) a dzisiaj miałam pierogi ruskie mąż zawsze mi pomaga je robić i on wałkuje ciasto bo jemu zawsze wychodzi ładne ![]()
Pierogi tez kocham
ale nie lubie lepic, zawsze jak tesciowa przyjedzie to nalepi z 100 szt i mam zapas ![]()
Dla mnie to za dużo czasu zajmuje ![]()
Tez lubie, kupuje gotowe dla mnie za dlugo sie je robi
Ja dziś robiłam kaszę gryczaną z polędwiczkami wieprzowymi w sosie śmietanowo bazyliowym ![]()