Co przygotować w air fryer

Zachęca bardziej jak są te wymyślne foremki nie ?;p

1 polubienie

W Sinsay jest teraz dużo silikonowych w różnych kształtach

Wiem właśnie ale robiłam zamówienie na temu więc kupiłam od razu takie mniejsze bo akurat na np omleta dla małego a w kształcie kwiatka czy czegoś innego lepiej je hehehe

Jak dobrze że tu zajrzałam, widzę pełno inspiracji do mojego frajerka (tak go żartobliwie nazywamy):grin:
A najlepsze że usiadłam, przejrzałam temu i aliexpress i pozamawialam pełno foremek żeby mieć w czym robić te smaczności :sweat_smile:

Uważaj bo to wciągające jest z tymi foremkami :rofl:

1 polubienie

My cały czas się zastanawiamy nad kupnem, i wszędzie teraz pojawiają mi się reklamy i teraz nie wiem jaki kupic , bo tyle tego jest :see_no_evil:

Tak patrzę na te pyszności i chyba będę musiała sobie kupić tego frajera :sweat_smile:

Tylko teraz jaki :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

No właśnie :sweat_smile::thinking:

super wygląda, ale ja to mam piekarnik, wystarczy hehe

Philips Tefal albo Braun to chyba 3 najfajniejsze aktualnie

2 polubienia

Ale to w sumie działa podobnie jak piekarnik ?

Tak, podobnie, tylko tam to działa na gorące powietrze

Nie czekasz aż się nagrzeje , zużywa dużo mniej prądu i podgrzejesz jedzenie dużo szybciej . U nas codzinnie używane urządzenie

2 polubienia

Jedyny minus mniej się zmieści. Nie upieczesz w nim blachy szarlotki czy tortu

1 polubienie

szwagier kupił airfryer i jeśli chodzi o mięso to wychodzi lepsze z piekarnika, tyle mogę powiedzieć. bo sama nie mam tego sprzętu.

aaa, a frytki się nie dopiekły… za to warzywa przypaliły, nie wiem jak to im wyszło hehe…

Bo to jest fakt że do tego urządzenia trzeba się przyzwyczaić. Pierwsze frytki też mi nie wyszły ale teraz już są lepsze niż z patelni

1 polubienie

Mój znajomy ostatnio się chwalił , że sobie go kupił bo „nigdy” nic dla siebie nie ugotował a ma 38 lat i kurczak mu dobrze wyszedł :see_no_evil:

Zgadzam się z @Kargaw trzeba urządzenie wyczuć. Też zależy jakie się ma i jakie ma programy i czy dobrze się ustawia do ilosci wkładu. My kiedyś włożyliśmy niby połowę i tak też ustawiliśmy urządzenie a trzeba było dłużej piec albo na opcji cały pojemnik.
Ale jak się ma to się kocha w tym robić. Ja już się czaje na książkę Oliviera bo podobno super przepisy tam są

1 polubienie