Co przygotować w air fryer

Tak właśnie o takiej myśleliśmy, bo teściowa i Szwagierka tak mają i lepiej myje i chociaż nie zajmuje tyle miejsca

1 polubienie

No żeby mi to ostatni raz było bo inaczej się pogniewamy :rofl::rofl::rofl::rofl: już dodałam do listy obiadowej :rofl:

1 polubienie

Dobra mówiłam że dam mu jeszcze szansę. Zrobiłam dziś skyrnik wygląda jak by się nie dopiekl ale jest dobry :smiley::smiley:

3 polubienia

A to trzeba mieć jakieś foremki?

Ale jaka piękna foremka! Gdzie kupiłaś?

Na temu :rofl::rofl::rofl: ale ja kupiłam je za 26 zł tyle że są małe ale ja właśnie takie chciałam. Wielkości małego talerza.
Zamówiłam też psie łapki do ciastek :rofl:

1 polubienie

Chcesz to możesz. No ale tak jak do sernika czy innych ciast przydało by się coś mieć bo jak to wlejesz tak normalnie to się fryera to nie wiem co ci wyjdzie :rofl::rofl::rofl:

Haha tak jest szefowo! :joy:

1 polubienie

Wygląda pięknie :heart_eyes:

1 polubienie

I naprawdę jest dobry a tam tylko
2 jajka
2 skyry waniliowe
2 łyżki budyniu albo mąki ziemniaczanej
I cukier jak ktoś chce albo cukier waniliowy
Białka ubić na pianę, dodać żółtka i resztę i piec 20 min w 180 stopniami

1 polubienie

No ja w tym jestem ciemna :see_no_evil::see_no_evil:

Super, dzięki za przepis, na pewno wypróbuję :grin:

1 polubienie

Muszę się w końcu zebrać i tam zrobić zamówienie bo tyle rzeczy mi się już nazbierało. Ja też chcę tam kupić na monoporcje foremki to takie jak psie łapki to byłyby super

Na temu to można na prawdę wszystko kupić i w dobrej cenie

Nooo to faktycznie tyci, tyci serniczerk, ale w sam raz po kawałeczku do kawusi , amciu amciu :grin::grin::grin:

Ja też mam silikonowe takie większe pojedyncze i jest ich 6 też są super

1 polubienie

Spokojnie upiekłam dwa bo bałam się że w jednej Florence za bardzo wyrośnie ale następnym razem zrobię w jednej będzie wyższy.

2 polubienia

podziwiam dziewczyny, żę macie czas na pieczenie pyszności. mnie zazwyczaj zaopatruje ciocia w ciasto :wink:

To jest 5 minut roboty z posprzataniem. Nie jestem w stanie zrobić ciasta z 5 warstwami innych kremów :joy::joy: wybieram przepisy na szybko hahah

Calkiem dobrze wyglada :star_struck: