Co przygotować w air fryer

No jak są jakieś urodziny to tragedia, jedno pranie sie zrobi i kolejne i kolejne… już nawet w trakcie imprezy wkładam szklanki, żeby na później było więcej miejsca

Daj przepis jak je robisz! można też w piekarniku ?

To ja mimo wszystko też w czasie imprezy muszę wstawić zmywarkę chyba że tylko z nami jeszcze jedna może dwie pary są, jak robiliśmy wigilię na 18 osób to 2 razy przed w trakcie i chyba 2 razy po puszczałam

Kupuję tą bagietkę czosnkową taką na grila , przecinam ją wzdłuż parówka albo kiełbaska do środka , my lubimy z serkiem chrzanowym , plasterek sera i to na 8 min /200 stopni , na górę rukola

Wiadomo sosy dajesz jakie lubisz :wink:
Z cebulką prażona też jest pyszne ! Mąż lubi z papryczkami jalapeno

1 polubienie

Można w piekarniku :wink: ja robię w AF bo nie muszę czekać aż się nagrzeje :wink:

A to jest ta bagietka z lodówki w opakowaniu ?

Tak

Super! Muszę spróbować

1 polubienie

Taki to sama bym zjadla :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::star_struck:

Ja mam zmywarkę 60 od samego początku i puszczamy program co najmniej raz dziennie. Mama ma 45 cm i wiedziałam ze jest malutka.

1 polubienie

Tak 45 jednak małe są, dla osoby co sama mieszka to może ale nawet dla naszej 2 jak robimy obiad kolację to jednak te garnki talerze miski deski to się cała nazbiera i trzeba wstawić

Ja mam małą i garnki myję ręcznie

ja mam 60tkę i wstawiam zmywanie przynajmniej raz dziennie. a też jesteśmy w dwójkę i 3 maluchów. zawsze się nazbiera.

My planujemy kupić większą , bo mamy akurat tyle miejsca

To koniecznie i najlepiej z szufladą a nie pojemnikiem na sztućce. Moja ma jeszcze opcję podwyższenia i złożenia na pół tej szuflady więc jak coś większego na drugiej półce musi być to da się pokombinować w ustawieniach

Dziewczyny jeżeli dalej szukacie przepisów to polecam Wam te pierś z kurczaka :slight_smile: jest bardzo soczysta i pyszna :slight_smile: dziś sobie o niej przypomniałam, to każdy zadowolony :smiley: z tym,że tym razem robiłam w piekarniku, bo miałam bardzo duże piersi i na 3x musiałabym dzielić w Airfryerze, a tak to od razu zrobiłam frytki i całe mięso, więc piekarnik wygrał.

1 polubienie

@Ann i ty to teraz piszesz ? Pół dnia się zastanawiałam co zrobić z piersi w AF :rofl::rofl::rofl: ostatecznie wyszły kotlety bo nie miałam pomysłu :rofl::rofl:

1 polubienie

Haha wybacz, poprawię się :joy: ale już możesz sobie dodać na listę “do zrobienia”, będziesz zadowolona haha :smiley:

1 polubienie

Ooo to rozne opinie z tymi pojemnikami bo ja jestem z pojemnikow zadowolona a nie wyobrażam sobie ukladac w szufladzie :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Wyglada smacznie :smiling_face: warto wyprobowac cos nowego

1 polubienie