Dodałam do koszyka
![]()
Ja właśnie ostatnio wlałam wodę i super wyszło
Kup sobie te jednorazowe papierki do AF mniej szorowania później ![]()
W action są najtańsze
Ja jestem bardzo zadowolona z tego sprzętu , tylko ja kupiłam w Media Expert . Łatwiej później o ewentualne reklamacje czy coś
Ja dodałam do koszyka, żeby sobie zapisać i też chce zobaczyć w media expert , bo mój szwagier tam pracuje i zawsze robi nam jakieś rabaty ![]()
Na temu też widziałam ![]()
Ja mam Xiaomi ale to dlatego że kupował mąż jak był jeszcze kawalerem i tak kupił by robić frytki w tym jedynie ![]()
Ja bym chciała dwukomorowy ale chyba nie stuknie mi miejsca więc wymienialnym na właśnie większa misę chociaż
A teraz w delaz są plus są silikonowe
Widziałam fajne są
Mam te papierki. Ale ostatnio jak robiłam nuggetsy to mi się jakby nie dopiekly a później się przesuszyły. Wyczytałam w i atrakcji obsługi że się nie powinno ich używać bo przepływ powietrza nie jest taki jak powinien być więc chciałam spróbować jak się piecze bez nich. I kurcze no wydaje mi się że to się lepiej dopieklo. Muszę zrobić jeszcze kilka prób ale jak się myje od razu jak ciepłe to fajnie to schodzi nie trzeba szorować
Ja w sumie głównie też używam bez bo właśnie średnio się dopiekało, i my w sumie opłukujemy i do zmywarki i wszystko też ładnie schodzi zawsze
A dużo miejsca zajmuje w zmywarce?
No jak większy garnek. Zależy jaką misę sobie kupisz bo jak weźmiesz 10l to już pół kosza w zmywarce a jak 4l to mniej.
Dokładnie, potem nie trzeba , sie boksować, ze sprzedającym przez allegro
Mój nie jest duży rozkłada się na kratkę podstawkę i kosz ale ja nawet lidlomixa myje w zmywarce a on zajmuje połowę dolnej półki że swoją pokrywa ![]()
Niektórych sprzętów szkoda mi wkładać do zmywarki, bo wychodzą poniszczone. Już parę rzecsy musiałam wyrzucić przez to, że nie doczytałam że nie nadają się do zmywarki.
Większość mis z AF można można myć w zmywarce na szczęście
To ja mam taką małą zmywarkę , że mi ta misa się nie mieści ![]()
Warunek mojego męża przy zmianach w kuchni i przeprowadzce było że musi się zmieścić 60 zmywarka
ja na początku myślałam po co nam ale on że taka miał u siebie też i potrzebna mu taka i miał rację bo teraz to nie wiem ile razy bym musiała ja puszczać pod rząd
Właśnie widzę ciągle na tt je, a czym je robisz?