Co przygotować w air fryer

3 polubienia

Taaa pewnie se zdjęcia z internetu posciagalas :rofl::rofl::rofl: a tak serio to u mnie to tak nie wygląda. No nie wiem czemu :sob::sob: u Ciebie na dam wygląd ślinka cieknie

A bo ja mam milion pięćset foremek itd :rofl::rofl:
Ale ten serniczek …ale bym zjadła

No właśnie widzę :rofl::rofl::rofl: a powiedz mi sama tak wysyłasz czy masz jakieś strony czy coś z ład czerpiesz przepisy ?

Piękna foccacia muszę spróbować zrobić na za tydzień bo mamy mieć gości

Sama , na początku korzystałam z tej aplikacji ale mnie denerwuje że dłużej szukam niż robię :rofl:

1 polubienie

O tym samym pomyslalam za same zdj juz jaka reklama dobra ,az zglodnialam

1 polubienie

Jeju, ale chciałabym mieć takie zdolności… aż się głodna zrobiłam :speak_no_evil: mogłabyś własną restaurację otworzyć

Po 13 latach pracy z gastronomią , zdecydowane nie :rofl:

A takie w panierce panko wyjdą ? Czy do panko tylko olej i garnek potrzebny?

Ja ostatnio używałam panierki z Lidla , wyszła bardzo dobra

Wrzucam Wam na bierząco , dzisiaj moim chłopakom zrobiłam ciasto z AF ze śliwkami , jabłkami i pianą z białek no i oczywiście kruszonką :upside_down_face:

3 polubienia

Mogę przyjechać na kawę ? Zostało coś jeszcze :speak_no_evil:

2 polubienia

Ja robiłam w panko ale nie było takiej chrupkości więc spryskalam odrobina oleju i już było zdecydowanie fajniejsze

1 polubienie

Jaki model masz?

Taki , bez większych bajerow , tylko tyle że ja chciałam z dużą szufladą :wink:

1 polubienie

Troszkę wyskubana kruszonką przez małe rączki :sweat_smile:

1 polubienie

Wyślesz do niego link?

https://allegro.pl/oferta/frytownica-philips-airfryer-ovi-smart-hd9870-20-15596935690?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=freelisting&srsltid=AfmBOopX8SOkhEGV-1TBghPzz_4EZkZQjGJrMpgw_wx2C7Z7SrI13RjBaU8

Tylko ja mam czarny :wink:

1 polubienie

Dobra dzisiaj robiłam roladki schabowe z szynką serem i papryką. Wyszły nawet w miarę ale trochę suche. Zastanawiam się czy gdyby pod koniec wlał wody na dół to były by lepsze

2 polubienia