Co przygotować w air fryer

Trzeba spróbować najpierw nagrzać trochę urządzenie

@Kargaw jesli maszz fb to masz to grupę też z przepisami :wink:

Oooo dzięki :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:nie wiedziałam o niej. Może coś ciekawego wpadnie w oko

też o tej grupie nie słyszałam, ale nie powinnam być zdziwiona, dziś w necie wszystko się znajdzie.

Na facebooku można dużo znaleźć :wink:

O też polecam tą grupę, jestem na niej i tam dowiedziałam się o foremkach na ciasto ze można sobie dokupić

1 polubienie

Z chęcią też zajrzę na tę grupę, jednak internet to skarbnica wiedzy.

1 polubienie

Dziewczyny jak bedziecie polecały mi tego AF to bede skłonna kupić go sobie na urodziny :smiley:

1 polubienie

Ja też o tym cały czas myślę, ale ja już nie mam miejsca w kuchni :see_no_evil::see_no_evil:

Wstrzymaj się jeszcze :rofl::rofl::rofl::rofl: no zły nie jest ale cudów nie ma trzeba się chyba przyzwyczaić do niego po prostu. Dzisiaj robiłam jakieś babeczki owsiano marchewkowe no i kurde mi nie wyszły. Znaczy wyszły ale jakieś takie nie bardzo są no i nie wiem co źle zrobiłam bo wszystko wg przepisu z aplikacji typomo na mojego AF

Ja ostatnio piekłam pałki z kurczaka w panierce . I wlałam na dno miski szklankę wody i na to kosz a do kosza kurczaka . Wyszło idealnie

1 polubienie

A gotujecie w tym codziennie ?

Ja jakbym zrobiła remont kuchni to bym pewnie częściej korzystała bo sobie nawet upatrzyłam gdzie po tym remoncie mógłby stać. :sweat_smile: A tak to od czasu do czasu bo muszę go z szafki nad lodówka wyciągnąć, ale zawsze jak fryty albo szaszłyki to tylko tam

Kurczę muszę się do niego przekonać :see_no_evil: a dużo jest przepisów ?

Fajnie by tak bylo zobaczyc u kogos dania zrobione czy posmakowac wtedy moze szybciej bym sie zdecydowala a tak to nie jestem ciagle przekonana

1 polubienie

No więc @_MamaKinga_1 poprosimy o zdjęcia robionych przez ciebie potraw. Jesteś naszą jedyną nadzieją że przekonamy się do AF :rofl::rofl::rofl::rofl: w ogóle muszę sobie ten kosz kupić

1 polubienie

Przepisów to jest od groma ale trzeba się po prostu do niego przekonać i metodą prób i błędów robić. Innego wyjścia nie ma

W sumie to jest jak piekarnik, ogranicza cię fantazja kulinarna i ewentualnie kwestia czy masz jakieś formy dodatkowe typu na ciasto czy muffiny

Oo tym wlasnie myslalam :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

@Kargaw jestem !
Melduję gotowość do przekonywania :joy::joy::joy:
Cofnęłam się w wiadomościach z moim bratem bo on też ma fazę na frayera
:cherry_blossom:golonka
:cherry_blossom:serniczek
:cherry_blossom:bułeczki jogurtowe
:cherry_blossom:foccacia
:cherry_blossom:pizza
:cherry_blossom:ciasto jagodowe
:cherry_blossom:i ser też robię w AF