Co przygotować w air fryer

Ja uwielbiam mięsko w tym robić

Ja lubię kurczaka i jestem ciekawa jak w tym smakuje :see_no_evil:

Ja piekłam nawet w całości , cały zjedzony !
Ale zgadzam się z tym że trzeba wyczuć urządzenie .
Ostatnio robiłam pałki z kurczaka w takiej fajnej panierce z Lidla i wlałam wodę do tej misy i wyszły petarda skórka była taka chrupiąca a środek w ogóle nie był suchy

1 polubienie

Jak bym kupiła, na pewno bym pisała do was o rady, jakby mi coś nie poszło :speak_no_evil:

Na początku nie będzie wychodzić ale nie zrażaj się. Mnie @_MamaKinga_1 przekonała zdjęciami hahahaha dzisiaj robiłam nawet bułeczki z twarogu na słodko i super wyszły bo mały zjadł 3 :grin::grin: faktycznie może nie uzuwamyho codziennie ale czasem się zdarza że nawet 3 razy dziennie bo robię małemu śniadanie później obiad i jeszcze jakiś deser

1 polubienie

Czułam Twoje zwątpienie , musiałam działać :joy:

Na pewno z dużą misą, bo my mamy z mniejszą, taka na dwie osoby i przez to nie używamy :confused:

1 polubienie

Hahaha i zadzialalas ostatnio mi dużo więcej rzeczy wychodzi i nawet zaczęłam go lubić. Dziękuję :kissing_heart::kissing_heart::smiley::smiley:

1 polubienie

No napewno moim zdaniem taka misa 6 litrów jest minimalna. Ja mam właśnie taką 6.2 litra i jest w sumie wystarczająca. Wiadomo że jak by była większa to by była ale w moim przedziale cenowym wolałam kupić coś bardziej sprawdzonego z mniejsza misa.

1 polubienie

No na pewno lepiej taką kupić , bo to się zawsze przyda

1 polubienie

Hehe już zauważyłam,bo wpadłam w ten wir :see_no_evil:a jak przyjdą to na pewno znajdę już kolejne,matko kochana gdzie ja to będę trzymać?!:joy::rofl:

1 polubienie

Tez sie zastanawiam nad kupnem , widze ze sa super pomysly na obiad :wink:

Właśnie miejsce to jest już duży problem :rofl::rofl: mam tak samo nakupilam tego jak głupia hahahha

Mój mąż już nawet do kuchni nie wchodzi bo zaraz mu wymyślam zamontowanie jakieś półeczki,szafeczki albo coś pod stół żeby mieć gdzie chować te wszystkie graty​:wink: ale te gadżety są często tak niesamowite że nawet jakby się miało je sporadycznie użyć to i tak zachęcają do kupna :sweat_smile:

1 polubienie

Dokładnie :sweat_smile: ja bym kupiła a mój od razu ale gdzie ty to schowasz

1 polubienie

Skąd ja to znam :speak_no_evil:

1 polubienie

Mi tez wydaje sie ze to samo w nim moZNA zrobic

To jest wlasnie ten najgorszy minus tego urządzenia

I to jest tez problem za duzo tych fajnych sprzetow :melting_face:

1 polubienie

Ciągle jakieś nowości :speak_no_evil: