Co przygotować w air fryer

No właśnie wczoraj nawet mówiłam że może by spróbował zrobić. Nigdy nie jadłam więc nawet nie wiem jak smakują

W lidlu można kupić na wagę , to weź sobie nie dużą ilość żebyś zobaczyła czy smak ci podejdzie . Dla mnie są lekko ziemniaczano orzechowe i słodkie w smaku

Przeczytałam sobie zaraz ile one mają właściwości a nigdy nie jadłam :see_no_evil:

Ja polecam spróbować :wink:

1 polubienie

No i wyglada smacznie , zachecasz do zakupu :smiling_face:

Ooo serio nawet nie wiedzialam ze mozna

Ja moim rodzicom rok temu kupiłam suszarkę do grzybów i gdybym wiedziała to bym im kupiła frayera

Polecam, jeszcze sobie kupiłam książkę jamiego i będę testować jego przpesiy na AF

Podobno książka jest świetna

Piękna przede wszystkim, ja uwielbiam takie książki oglądać ale popatrzyłam już sobie co tam ciekawego jest i jakieś pomysły na obiad najbliższy są

2 polubienia

A co to za książka ?

Jamie Oliver łatwy air frayer

1 polubienie

Ok dziękuję , zaraz sobie zobaczę

Kolejny raz pizza z AF bardzo lubimy , powiedziałabym że nawet bardziej mi smakuje niż z piekarnika . No i czas wykonania jest dużo krótszy

3 polubienia

Ja lubię bardziej z piekarnika ale to dlatego że kiedyś kupiłam blaszki do pieczenia pizzy i wychodzi super bo one mają dziurki i ciasto piecze się fajnie od spodu. Musi mnie by wypróbować kamień ale nie eim gdzie ja to trzymać będę pozneij :see_no_evil:

Ja właśnie robię na siatce w AF ze ten spód się fajnie dopieka . Kamien do pizzy średnio polecam bo on się musi baaaaaardzo długo nagrzewać chyba z 45 min zanim się go użyje

1 polubienie

Ojej tego nie wiedziałam myślałam że jak nagrzewam na 250 st to będzie dość szybko. To zdecydowanie zostanę przy blaszkach.
Właśnie lubię AF za to że to się tak równo opieka muszę wypróbować

U mnie oczywiście frytki, kurczak, owsianka z jabłkiem, bułeczki z wędlina i serem. Ale do babeczek mi się nie spisał w ogóle (straciły kształt).

2 polubienia

Jakie polecacie foremki z temu ? Bo zamówiłam Air i niedługo przyjdzie wiec chciałabym zamówić też też papierki /foremki

Ja ogólnie polecam bez jeśli chodzi o te wszystkie rzeczy nie płynne, ja ostatnio teściowej w action kupowałam papierowe to są jednakowe jak wszędzie i albo okrągłe albo bardziej kwadrat zależy jaki AF masz, była też forma silikonowa ale jej jeszcze nie próbowałam