Pewnie są z Polski ale mniej i trzeba dobrze poszukać
No dużo mniej niestety
Ja starałam się właśnie kupić wszystko przed urodzinkami i przemyślałam co mi potrzeba będzie.
Co tam wtedy myślałam to kupiłam ale nie przewidziałam wszystkiego ![]()
Cały czas na to czekam ![]()
![]()
A ja przez to że wcale prawie nie zamawiam jakoś nie dotarła do mnie ta informacja a balony to mogłabym kupić i jakieś dekoracje na chrzest
Jak teraz patrzę na ceny balonów a pamiętam je z przed paru miesiącu to może się Bardizje opłaca kupić w sklepie . Kiedyś w sisnay była promocja za jakieś grosze kupiłam balony na baby shower
i na jednych pisało hellow baby a drugie były czyste i te czyte zużyłam na dekoracje domu na ślub
Więc czasem warto wejść do sinasy które jest na boku bo tam mają jeszcze dogłębniejsza wyprzedaż
Będę na necie patrzeć
najwyżej zamówię
Serio no ja szok przeżyłam , za dwa tyg syn ma urodziny i nie wiem gdzie zamówić
Może allegro ?
Czasami ludzie na vintedzie sprzedają za grosze całe girlandy bo np im się nie przydały a Kupiły kilka zestawów, zobacz wczoraj mi migneła girlanda za 10 zł biało zielona np.
Ja kupilam zestaw 130 balonów, tasma do gorlandy, klej za 50 zl na shein. Porownujac z allegro czy innym sklepem to dobra cena za taką ilość
Mi starczylo na caly stelaz i jeszcze kilka zostało, na zdjeciu juz lekko rozwalona dekoracja
To bardzo ładna cena jak za tyle balonów ![]()
Super a stelaż gdzie kupowałaś ?
Na amazonie się staram kupować
Na Amazon jedynie raz coś kupiłam ![]()
O ja te kupuje na Amazonie ale na jedną książkę już czekam z 1,5 miesiąca ![]()
To długo
tyle się tam przeważnie czeka czy to wyjątek ?
Wyjątek, innne rzeczy nawet na drugi dzień miałam
Okurde
to muszę coś zamówić z ciekawości