Cło temu, shein nowe pytanie

Pewnie są z Polski ale mniej i trzeba dobrze poszukać

1 polubienie

No dużo mniej niestety

Ja starałam się właśnie kupić wszystko przed urodzinkami i przemyślałam co mi potrzeba będzie.

1 polubienie

Co tam wtedy myślałam to kupiłam ale nie przewidziałam wszystkiego :smiling_face_with_tear:

Cały czas na to czekam :sweat_smile::see_no_evil:

A ja przez to że wcale prawie nie zamawiam jakoś nie dotarła do mnie ta informacja a balony to mogłabym kupić i jakieś dekoracje na chrzest

Jak teraz patrzę na ceny balonów a pamiętam je z przed paru miesiącu to może się Bardizje opłaca kupić w sklepie . Kiedyś w sisnay była promocja za jakieś grosze kupiłam balony na baby shower :joy: i na jednych pisało hellow baby a drugie były czyste i te czyte zużyłam na dekoracje domu na ślub
Więc czasem warto wejść do sinasy które jest na boku bo tam mają jeszcze dogłębniejsza wyprzedaż

2 polubienia

Będę na necie patrzeć :eyes: najwyżej zamówię

Serio no ja szok przeżyłam , za dwa tyg syn ma urodziny i nie wiem gdzie zamówić

Może allegro ?

Czasami ludzie na vintedzie sprzedają za grosze całe girlandy bo np im się nie przydały a Kupiły kilka zestawów, zobacz wczoraj mi migneła girlanda za 10 zł biało zielona np.

1 polubienie

Ja kupilam zestaw 130 balonów, tasma do gorlandy, klej za 50 zl na shein. Porownujac z allegro czy innym sklepem to dobra cena za taką ilość

Mi starczylo na caly stelaz i jeszcze kilka zostało, na zdjeciu juz lekko rozwalona dekoracja :sweat_smile:

4 polubienia

To bardzo ładna cena jak za tyle balonów :open_mouth:

Super a stelaż gdzie kupowałaś ?

Na amazonie się staram kupować

Na Amazon jedynie raz coś kupiłam :flushed:

O ja te kupuje na Amazonie ale na jedną książkę już czekam z 1,5 miesiąca :smiley:

To długo :open_mouth: tyle się tam przeważnie czeka czy to wyjątek ?

Wyjątek, innne rzeczy nawet na drugi dzień miałam

Okurde :open_mouth: to muszę coś zamówić z ciekawości