A gdzie kupiłaś takie balony ? Jak któraś tu wrzuciła filmik o śmierci przez balon z helem to teraz jestem strasznie na to wyczulona
Teściowie kupili małemu z odpustu i jest w magazynie ![]()
Stacjonarnie w sklepie ale mają stronke ‘sklep animatora’. No ja nie daje maluchowi tego balonu do zabawy
Ja też nie wlansie , teraz mnie trochę nastraszyłyście
A propo Chin , jak tam sytuacja na temu ? Ktoś coś tam zamawiał od wejścia cła ?
Ja nie , ciągle dostaje tylko e-maile z gratulacjami , że jestem wybrana i niesamowita nagroda mnie czeka ![]()
Haha ciekawe co to za nagroda
oby coś z tym zrobili bo potrzebuje wydać tam pieniądze ![]()
Ja tez nie szukam, mam cos w koszyku ale chyba sie przejde stacjonatnie popatrzeć w sklepach
Może akurat trafisz coś ekstra
Ja te balony zostawiam sobie i służą mi jeszcze na inne imprezy , nigdy nie wyrzucam no chyba że się popsują.
Ja na szczęście kupiłam na roczek synka jeszcze przed tymi cłami dekoracje. Także czekają grzecznie na użycie ![]()
A ja tak sobie pluje w brodę że nie pomyślałam o takich zakupach wcześniej ![]()
Nooo można było faktycznie
Człowiek się uczy na błędach ![]()
Niestety też o tym nie pomyślałam . Ja weszłam w aplikację to zaraz prezenty dają
ale trzeba zrobić zakupy potem żeby je dostać
Tacy cwani są że kuszą ![]()
Co chwilę jakieś e-maile z prezentami i kuponami ale nawet nie wchodzę na to temu .
Jakoś muszą zatrzymać klienta ![]()
![]()
Niech zniża ceny i zrobią magazynu w Polsce to wtedy zatrzymają klienta ![]()
![]()
Mi się wydaje że ja kiedyś coś zamówiłam z tego typu aplikacji i było z Niemiec wysyłane
Ooo to nie wiem nigdy w sumie nie sprawdzałam skąd to idzie, wydało mi się że wszystko z Chin
Ogólnie temu jest platformą sprzedażową więc są tak sprzedawcy w zasadzie z każdego kraju nawet z Polski. To tak samo jak AliExpress tambtez sprzedają nie tylko z Chin