A stelaż skąd masz ?
@Po.prostu.mama @Mamusia1 stelaż z allegro za 60 zł, on jest składany
Dziękuję !! Nie wiem czy u mnie się zmieści ale przynajmniej będę na przyszłość widziała
Są też prostokątne stelaże i też cudnie wyglądają
Oo super, teki stelaż to zawsze się do czegoś przyda ![]()
Muszę popatrzeć chociaż na chrzciny pewnie nie będę miała na to miejsca ![]()
Widzialam że takie girlandy mozna na tasmach do tego przeznaczonych uformowac i np. zawiesic do karnisza czy szafy jesli jest taka możliwość
Chyba taka opcja będzie najlepsza
Aaa ja to znowu nie , za dużo już mam tych drobiazgów w domu a tam kiedy potrafiłam dużo nazamawiac ![]()
![]()
![]()
Nie orientowałam się w cenach balonów , a na jakiej stronie patrzałaś , bo kiedyś to głowie na ur dla syna na alie kupowałam i nie wiem jak teraz wychodzą
Na temu i shein
To ja często zamawiam dużo a potem połowę odsyłam bo nic nie pasuje ![]()
@Karolinnna na shein teraz też już są drogie i nie wiem czy nie lepiej na allegro
Ooo to nie myślałam nad tym a co roku kupowałam dla syna na urodziny balonów pełno teraz już nie będzie się opłacać pewnie .
Mówiłam że wcześniej to były ceny progu kilku groszy a teraz ![]()
Ja żałuję , że szybciej nie pomyślałam . Ale z ciekawości weszłam teraz i patrzę , że można zamówić na temu bez cła i jest wtedy dopisek „brak opłat importowanych przy bieżącym koszyku”
@Karolinnna teraz to masakra… wszystko takie drogie
To może tylko jak jest z magazynu z Polski i też nie wszystko no muszę jutro zacząć myśleć o tych dekoracjach czy tam się jescze będzie mi opłacało
No i teraz na pewno już się tak długo nie czeka za przesyłką, szybciej są te dostawy
Ojj ostatnio 3 tygodnie czekałam . Ale za to że tak długo czekałam dostałam produkt za darmo
co prawda 20 zł ale zawsze coś ![]()
A co to za produkt był ?
chociaż coś fajnego ?
ja zawsze dostaje w tym czasie co jest napisane pod zdjęciem ostatnio po 3 dniach miałam ![]()
To nie
Był prezent , tylko równowartość produktu który szedł do mnie tak długo ![]()