Cło temu, shein nowe pytanie

A stelaż skąd masz ?

@Po.prostu.mama @Mamusia1 stelaż z allegro za 60 zł, on jest składany

2 polubienia

Dziękuję !! Nie wiem czy u mnie się zmieści ale przynajmniej będę na przyszłość widziała

1 polubienie

Są też prostokątne stelaże i też cudnie wyglądają

Oo super, teki stelaż to zawsze się do czegoś przyda :smiling_face:

Muszę popatrzeć chociaż na chrzciny pewnie nie będę miała na to miejsca :frowning:

Widzialam że takie girlandy mozna na tasmach do tego przeznaczonych uformowac i np. zawiesic do karnisza czy szafy jesli jest taka możliwość

1 polubienie

Chyba taka opcja będzie najlepsza

Aaa ja to znowu nie , za dużo już mam tych drobiazgów w domu a tam kiedy potrafiłam dużo nazamawiac :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Nie orientowałam się w cenach balonów , a na jakiej stronie patrzałaś , bo kiedyś to głowie na ur dla syna na alie kupowałam i nie wiem jak teraz wychodzą

Na temu i shein

1 polubienie

To ja często zamawiam dużo a potem połowę odsyłam bo nic nie pasuje :face_with_peeking_eye:
@Karolinnna na shein teraz też już są drogie i nie wiem czy nie lepiej na allegro

Ooo to nie myślałam nad tym a co roku kupowałam dla syna na urodziny balonów pełno teraz już nie będzie się opłacać pewnie .

Mówiłam że wcześniej to były ceny progu kilku groszy a teraz :face_with_peeking_eye:

Ja żałuję , że szybciej nie pomyślałam . Ale z ciekawości weszłam teraz i patrzę , że można zamówić na temu bez cła i jest wtedy dopisek „brak opłat importowanych przy bieżącym koszyku”
@Karolinnna teraz to masakra… wszystko takie drogie

1 polubienie

To może tylko jak jest z magazynu z Polski i też nie wszystko no muszę jutro zacząć myśleć o tych dekoracjach czy tam się jescze będzie mi opłacało

No i teraz na pewno już się tak długo nie czeka za przesyłką, szybciej są te dostawy

Ojj ostatnio 3 tygodnie czekałam . Ale za to że tak długo czekałam dostałam produkt za darmo :sweat_smile: co prawda 20 zł ale zawsze coś :sweat_smile:

A co to za produkt był ? :smiley: chociaż coś fajnego ? :see_no_evil: ja zawsze dostaje w tym czasie co jest napisane pod zdjęciem ostatnio po 3 dniach miałam :see_no_evil:

To nie
Był prezent , tylko równowartość produktu który szedł do mnie tak długo :sweat_smile:

1 polubienie