Cło temu, shein nowe pytanie

No właśnie, ja dziś kupiłam sukienkę i bez żadnej opłaty, ale to dlatego że SHEIN ma magazyny w UE, ma też przecież w Polsce, jak jest ten znaczek a widzę że jest prawie przy każdym produkcie to bez cła :

Tak przynajmniej to rozumiem :grinning:

2 polubienia

O tak na shein są podobne rzeczy w podobnych cenach i oni mają magazyny u nas w Polsce już od dawna więc cła nie ma

1 polubienie

Oooo to muszę chyba tak poszukać bo na temu to teraz nie opłaci się

Na shein się jeszcze warto codziennie logować i pisać opinie łącznie ze zdjęciami produktów które się kupiło wtedy są dodatkowe punkty wymieniane przy zakupach na pienidze i też jeszcze taniej jest :innocent:

3 polubienia

Plus shein daje rabaciki -15 czy -20%, nie zawsze ale jest szansa

1 polubienie

Muszę koniecznie tam zajrzeć .
@Kiniawes super czyli jednak udało się obejść .
@Magdalena93 i rabacik są to fajnie .

I to chyba z automatu , ze nie trzeba nigdzie wpisywać kodu

Masakra to do niczego , żeby odprawa celna była droższa od zakupów …wogule się nie opłaca już.

Tylko uważaj bo mogą doliczyć 10 zł wysyłki chyba że zamówisz powyżej 60 zł u jednego sprzedawcy. Też trzeba to sprawdzać

1 polubienie

O matko , czyli masa warunkow "drobnym druczkiem " :face_with_peeking_eye:

Jeju już wariuje z tymi stronami

Pochwałę się moja ostatnią zdobyczą przed cłem z temu :laughing: kupiłam je w rozmiarze 40x60 i musieliśmy przyciąć do do mniejszej ramki :laughing:

4 polubienia

Wyszło super, macie osobny pokoik czy będą w sypialni ?

O ale pięknie będą wyglądać

Super :blue_heart:Jak będę miała osobny dla malucha to tez będę dekorowac :blush:

W sypialni zrobiłyśmy mu mały kont

Tak wyszło :face_holding_back_tears::heart_eyes:

4 polubienia

Super wyszedł kącik dla chłopca . Faktycznie trzeba przyznać plakaty robią robotę . Dają dużo uroku .

1 polubienie

Skąd kupiłaś taki ładny plakat ?

Na temu :laughing: jeszcze przed cłem , chmurki i ta literka K też jest stamtąd :heart:

A lampka skąd jest ? Ona jest na dotyk prawda ?