Cło temu, shein nowe pytanie

Szkoda , że weszło to cło. Można było zawsze wyszukać taniej takie właśnie gadżety . Teraz to jedynie można poszukać na allegro , ale tam znowu trzeba zamówić więcej od jednego sprzedawcy , żeby była darmowa przesyłka . Bardzo śliczne są te plakaty i lampka :wink:

Ja widziałam takie na dotyk w smyku , action i Sinsay

Na shein tez znajdziesz w fajnych cenach produkty bez cła :heart_eyes:

1 polubienie

Zawsze kupowałam na temu , więc muszę się rozejrzeć na shein. Ale ceny widzę że są wyższe

Tam możesz zbierać punkty za każdy dzień logowania , dodatkowo są jakieś kupony z automatu dawane , musisz sobie głęboko poszukać bo ceny są różne

Ojej mega słodki

Ooo nawet o tym nie wiedziałam , a gdzie się zbiera te punkty ? Gdzie można w to kliknąć , żeby to zobaczyć ?

Oo tutaj na zakładce ja , tej ostatniej

2 polubienia

Dziękuję bardzo :wink:

Nazbierałaś😁 ja mam jakies skromne 17 za opinie haha

Super :heart_eyes: też musze plakaty zamówić bo czekos mi brakuje na ścianach u synka

Tak rozmawiałem robi przytulniejsze pomieszczenie

Codzinnnir się logujesz ?

Ja znowu o tym zapomniałam

1 polubienie

Nie, czasami opinie wystawie a tak to mi się nie chcę wchodzic codziennie :sweat_smile:

1 polubienie

To dlatego mam tyle punktów :laughing:

Nie wiem czy widzialyscie , ale czytalam artykol i wedlug niego zamowienia z chin bardzo spadly wiec clo bedzie tylko przez chwile , bo robia przesylki hutrowe i wysylka bedzie z ue albo z polski . W ten sposob nie bedziemy musieli placic cla

3 polubienia

Oo i fajnie :grin: jakby dali 1e zamiast 3e to okej, dalej by sie oplacalo kupowac. A jak clo przewyzsza cene produktow albo podnosi o połowę to dorownuje naszym cenom za takie pierdołki

No dramat nie opłacalne wcale , jeszcze na shein jako tako

Zakupy w koszyku za 60 zł a trzeba zapłacić z cłem 120 to nie wiem czy ktoś wgl kupował :laughing:
@JoannaMP oby sie to sprawdziło :crossed_fingers:t2::crossed_fingers:t2: