Szkoda , że weszło to cło. Można było zawsze wyszukać taniej takie właśnie gadżety . Teraz to jedynie można poszukać na allegro , ale tam znowu trzeba zamówić więcej od jednego sprzedawcy , żeby była darmowa przesyłka . Bardzo śliczne są te plakaty i lampka ![]()
Ja widziałam takie na dotyk w smyku , action i Sinsay
Na shein tez znajdziesz w fajnych cenach produkty bez cła ![]()
Zawsze kupowałam na temu , więc muszę się rozejrzeć na shein. Ale ceny widzę że są wyższe
Tam możesz zbierać punkty za każdy dzień logowania , dodatkowo są jakieś kupony z automatu dawane , musisz sobie głęboko poszukać bo ceny są różne
Ojej mega słodki
Ooo nawet o tym nie wiedziałam , a gdzie się zbiera te punkty ? Gdzie można w to kliknąć , żeby to zobaczyć ?
Dziękuję bardzo ![]()
Nazbierałaś😁 ja mam jakies skromne 17 za opinie haha
Super
też musze plakaty zamówić bo czekos mi brakuje na ścianach u synka
Tak rozmawiałem robi przytulniejsze pomieszczenie
Codzinnnir się logujesz ?
Ja znowu o tym zapomniałam
Nie, czasami opinie wystawie a tak to mi się nie chcę wchodzic codziennie ![]()
To dlatego mam tyle punktów ![]()
Nie wiem czy widzialyscie , ale czytalam artykol i wedlug niego zamowienia z chin bardzo spadly wiec clo bedzie tylko przez chwile , bo robia przesylki hutrowe i wysylka bedzie z ue albo z polski . W ten sposob nie bedziemy musieli placic cla
Oo i fajnie
jakby dali 1e zamiast 3e to okej, dalej by sie oplacalo kupowac. A jak clo przewyzsza cene produktow albo podnosi o połowę to dorownuje naszym cenom za takie pierdołki
No dramat nie opłacalne wcale , jeszcze na shein jako tako
Zakupy w koszyku za 60 zł a trzeba zapłacić z cłem 120 to nie wiem czy ktoś wgl kupował ![]()
@JoannaMP oby sie to sprawdziło ![]()
![]()